Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 23

Septyni per penkias dienas: ar jau laikas Rusijai slėpti savo bombonešius?

Ukrainos gynybos ministerija trečiadienį paskelbė, kad šalies gynėjai numušė septintąjį Rusijos bombonešį per mažiau nei savaitę. „Vėl? Vėl! – šmaikštavo ministerija. – Diena, kai krenta priešo lėktuvai, yra puiki diena“. Nors orlaivių rusams netrūksta, tačiau, atrodo, kad jų laukia panašus likimas kaip ir laivų Juodojoje jūroje. Ar jau laikas juos slėpti?
Kadras iš vaizdo įrašo, kuriame Rusijos lėktuvas susiduria su JAV dronu
Kadras iš vaizdo įrašo, kuriame Rusijos lėktuvas susiduria su JAV dronu

2023 m. kovo 24 d. dešimt Rusijos karinių oro pajėgų naikintuvų „Su-35“ nulėkė Sumų srities šiaurės rytų Ukrainoje link ir pirmą kartą paleido rusams tada dar naujos rūšies amuniciją: palydoviniu ryšiu valdomas KAB bombas su iššokančiais sparnais.

Šios bombos nėra labai tikslios. Greičiausiai dėl to, kad pats Rusijos palydovų padėties nustatymo tinklas yra gana netikslus, tačiau jos pakankamai tikslios, kad galėtų nugabenti šimtus kilogramų sprogmenų ir susprogdinti užkastą bunkerį arba nuversti įtvirtintą pastatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius