Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos milicininkai per avariją partrenkė žmogų ir išvežė mirti į laukus

Donecko milicijos pareigūnai automobiliu partrenkė vienu užmiesčio keliu einantį žmogų ir išvežė jį į laukus numirti, praneša Ukrainos naujienų portalas tsn.ua., remdamasis liudininkų pasakojimu.
Avarijos aukos kūnas aptiktas už 20 km nuo įvykio vietos.
Avarijos aukos kūnas aptiktas už 20 km nuo įvykio vietos. / Kadras iš tsn.ua reportažo

Kaip pasakojo nelaimę savo akimis matęs žuvusiojo draugas Andrejus Androščiukas, gegužės 9 dieną keturių žmonių kompanija kelkraščiu ėjo namo. Draugija neišgirdo, kaip prie jų iš galo dideliu greičiu prilėkė automobilis.

Automobilis kliudė ir parbloškė vieną pėsčiąjį. Nuo smūgio avarijos auka nuskriejo kelias dešimtis metrų – vėliau jo batai buvo aptikti už 70 metrų nuo susidūrimo vietos. Mašina po smūgio sustojo.

Nukentėjusiojo bičiulis pribėgo prie automobilio, o iš jo išlipo žmonės ir prisistatė esą milicijos pareigūnai. Milicininkai parodė vaikinui kažkokius pažymėjimus, paskui smogė jam į galvą ir įsimetė mirštantį 22 metų Maksimą į automobilio bagažinę.

Milicininkai nė nebandė kviesti greitosios pagalbos, tik pareiškė, kad „išsiaiškins patys“. Liudininkas teigė pastebėjęs, kad su dviem vyrais automobiliu važiavo dvi merginos, o viena jų ir vairavo transporto priemonę.

Kai automobilis su nukentėjusiuoju bagažinėje nuvažiavo, Maksimo gyvo niekas nebematė: jis nebuvo atvežtas į jokią ligoninę ar morgą. Avarijos aukos kūną tik po dviejų parų už 20 km nuo įvykio vietos rado žolę pjaudami vietos gyventojai.

Milicijos atstovai kol kas pasakoja kiek kitokią įvykio versiją. Pasak pareigūnų, milicininkai ir merginos važiavo skirtingais automobiliais. Be to, anot pareigūnų, nukentėjusysis buvo vežamas ne bagažinėje, o ant galinės sėdynės. Iš pradžių jie neva ketino jį nuvežti į ligoninę, tačiau pakeliui persigalvojo ir išmetė sunkiai sužalotą žmogų pakelės lauke.

Milicijos atstovai taip pat pareiškė, kad du jos darbuotojai, kurie nenuvežė nukentėjusiojo į ligoninę, jau atleisti iš darbo už veiksmus, žeminančius pareigūno vardą, o surinkta informacija perduota prokuratūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius