Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos parlamento žurnalistė pagimdė komunistų lyderiui nesantuokinę dukrą

Ukrainos komunistų partijos ir jos frakcijos Ukrainos parlamente lyderis 56 metų Petro Symonenka tapo tėvu.

Jis pats patvirtino, kad jam sausio 22 dieną gimė nesantuokinė dukra. Jai buvo duotas Marijos vardas – P.Symonenkos motinos garbei.

"Aš labai patenkintas kaip tėvas, patys suprantate. Dabar aš turiu du sūnus ir dukrą. Ir esu tikras, kad pas mus viskas puiku", – sakė P.Symonenka interviu agentūrai „Interfax“.

Petro Symonenka pranešė, jog kūdikio motina yra parlamento žurnalistė Oksana Vaščenko, pridurdamas, kad „vaikų ir tėvų konflikto“ dėl dukters gimimo nebuvo.

„Užsimezgė šie santykiai prieš porą metų. Tiksliau, aš atkreipiau dėmesį į Oksaną kiek anksčiau. Ją, kaip žurnalistę, atsiuntė pas mane 2004 metais nacionalinis radijas per prezidento rinkimus... Jau vėliau, po metų, mano simpatija peraugo į rimtus jausmus“, 6 pasakojo P.Symonenka, pridurdamas, kad 25 metų amžiaus skirtumas jo nė kiek netrikdo.

Su žmona Svetlana Petro Symonenka susipažino dar mokyklos suole, 9-oje klasėje. Iš šios santuokos Ukrainos komunistų lyderis turi du sūnus – 35 metų Andrejų ir 32 metų Konstantiną. Sutuoktiniai Symonenkos, kurių santuoka kol kas nenutraukta, turi du vaikaičius.

P.Symonenka taip pat pareiškė, kad skyrybas išviešinti patarė jo žmonai „geradariai“.

P.Symonenka mano, kad kilęs skandalas gali būti svarstomas partijoje.

„Aš esu tikras, kad jie (partijos nariai) supratingai žiūrės į tai, kad man gimė dukra, kad aš turiu mylimą žmogų. Aš kalbėjausi ir su sekretoriais, ir su draugais partijoje iš įvairių regionių. Situaciją jie žino, ir aš tikiuosi, kad jie mane parems“, – sakė UKP vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius