-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos sieną su Rusija pasišovė ginti 200 savanorių

Apie 200 savanorių iš trijų regioninių centrų buvo pašaukti atlikti savanorišką karo tarnybą pasienyje su Rusija, pranešė Valstybės pasienio apsaugos Spaudos tarnyba.
Ukrainos kariai prie Rusijos sienos
Ukrainos kariai prie Rusijos sienos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Ukraina

Savanoriai atrinkti iš Chersono, Čerkaso ir Sumų miestų. Skyrius ir toliau priima naujus savanorius, buvusius pasieniečius ir desantininkus, praneša news.liga.net.

Taip pat valstybinė pasienio tarnyba praneša apie pilnos rotacijos motomanevrines personalo grupes, kurios per du mėnesius dalyvavo kariniuose veiksmuose prie Ukrainos ir Rusijos sienos.

Antradienį Aukščiausioji Rada priėmė sprendimą dėl sienos su Rusija apsaugos, siekiant apsisaugoti nuo rusų diversantų ir kovotojų.

Parlamentas rekomenduoja Valstybės sienos tarnybai per mėnesį rasti daugiau darbuotojų darbui prie Rusijos Fedracijos sienos.

Ministrų kabinetui rekomenduojama per mėnesį priimti sprendimą dėl to, kuriuos pasienio punktus palikti veikti, o kuriuose judėjimą sustabdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius