-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uraganas Sandy: vieni amerikiečiai žuvo, kiti stichijos akivaizdoje šoko „Gangnam Style“

Nors pats prezidentas Barackas Obama prašė amerikiečių saugotis uragano Sandy, kai kurie jo tėvynainiai elgėsi gana vėjavaikiškai ar tiesiog pokštavo.
Šokis uragano metu
Šokis uragano metu

Kai kurie televizijų reportažai iš stichijos vietos dėl tokio čiabuvių elgesio virto komedijomis. Jei ne 43 uragano aukos, gal ir būtų galima juoktis...

Populiariausia amerikiečių juoko forma uragano metu – šokiai. Žinoma, smalsuoliai dažnai bando patekti į kadrą, lįsdami už reporterių. Tačiau šį kartą jie norėjo pašokti.

The Huffington Post  rašo, kad Norfolke, Virdžinijoje, TV reporterė, stovėdama ant audringo vandenyno kranto, pasakojo apie baisias uragano Sandy pasekmes. Kol mergina pasakojo, kaip uraganas nusiaubė paplūdimius, kai už nugaros išbėgę vyrukai nusprendė pašokti pagal Pietų Korėjos reperio PSY dainą „Gangnam Style“.
 
Mikroblogų autoriai tokį pokštą įvertino itin teigiamai. Jie pokštavo, kad Sandy – lietaus šokis „Gangnam Style“ stiliumi.

VIDEO: Hurricane Sandy Coverage....WAVY Gangnam Style!!!

Vietinių gyventojų pokštų auka tapo ne tik reportažo iš Norfolko autorė. Lygiai taip pat TV reportažą pagražino linksmuoliai iš paskandusio Atlantik Sičio. Po žurnalistės teiginio, kad „valdžia prašo gyventojus likti namuose“, ekrane staiga išdygo keli iki pusės nuogi vyrai. Jų šokis – taip pat ne mažiau įspūdingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius