-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Urale močiutė pakorė savo sergantį vaikaitį, po to pati pasikorė

Rusijos prokuratūros Tyrimų komiteto Čeliabinsko srities vyriausiosios valdybos Zlatousto miesto tyrimų skyrius aiškinasi 6-erių metų berniuko ir jo 75-erių metų močiutės, kurie rasti pakarti bute, žūties aplinkybes.
Žvakė
Žvakė / „Photos.com“ nuotr.

„Vakar dieną bute rasti du lavonai – 75–erių metų moters ir 6–erių metų berniuko, kabantys kilpoje, virvės galas buvo pririštas prie sporto kampelio“, – antradienį agentūrai „Interfax“papasakojo tyrimų skyriaus vadovas Andrejus Morozovas.

Pasak jo, berniukui buvo nustatytas Dauno sindromas, o močiutė ateidavo ir būdavo su juo. „Močiutė įsikalė į galvą, kad nesveikas vaikas – našta, kad jis nelaimingas, prasmės jam gyventi nėra. Gailėjo jo tėvų. O štai tėvai geri, dirba, negeria, neatsisakė vaiko, mylėjo jį, auklėjo, viską dėl jo darė“, – konstatavo A.Morozovas.

Pirmadienį anksti rytą močiutė, kaip paprastai, atėjo pas vaikaitį ir pasakė jo tėvams, kad atėjo paskutinį kartą, bet tėvai nekreipė dėmesio į jos žodžius ir ramiai išėjo į darbą.

„Vėliau močiutė paskambino dukrai į darbą, pasakė: „Vaniai blogai“ ir padėjo ragelį. Moteris parvažiavo namo, atrakino buto duris savo raktu ir rado kabančius savo motinos ir sūnaus kūnus“, – pranešė agentūros pašnekovas.

Dėl vaiko nužudymo fakto iškelta baudžiamoji byla.

„Mes, žinoma, nagrinėsime versiją, kad bute buvo pašalinis žmogus. Bet tai mažai tikėtina, nes butas tvarkingas, visi daiktai savo vietose, butas buvo užrakintas iš vidaus. Mūsų pagrindinė versija, kad močiutė pakorė savo vaikaitį, po to pati nusižudė“, – pabrėžė A.Morozovas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius