-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putinas galimai turi nesantuokinę dukrą su Sankt Peterburgo milijoniere

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galimai turi 17-metę nesantuokinę dukrą su Sankt Peterburgo milijoniere, praneša „Proekt“ tyrėjai.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Jelizavetos Vladimirovnos Krivonogich „panašumas į Rusijos prezidentą yra fenomenalus“, rašo tyrėjai, remdamiesi gautomis nuotraukomis.

Visą tyrimą skaitykite čia.

Jos motina Svetlana Krivonogich – naudos gavėja iš kompanijos, kuriai priklauso nedidelė dalis banko „Rossija“ akcijų. Vakarai šiam bankui dėl ryšių su Rusijos politiniu elitu skyrė sankcijas po 2014-ųjų Krymo okupacijos.

VIDEO: Vladimiras Putinas – KGB agentas, tapęs galingiausiu žmogumi Rusijoje

„Proekt“ tyrėjų skaičiavimais, jiems žinomas S.Krivonogich turtas vertas 7,7 mlrd. rublių (85,39 mln. eurų).

Tyrėjai tikina gavę kopijas dokumentų, kuriuose J.Krivonogich tėvą galima identifikuoti tik iš tėvavardžio „Vladimirovna“.

Anot „Proekt“, veidų atpažinimo programa parodė, kad J.Krivonogich ir V.Putino panašumas yra 70,44 proc. Kai panašumas yra 75 proc. ar daugiau, tai reiškia, kad lyginamos to paties asmens nuotraukos.

„Proekt“ tyrėjai sakė dėl etinių priežasčių neviešinantys 2003 metais gimusios J.Krivonogich nuotraukų. Esą mergina kelis pastaruosius metus gyveno pasikeitusi pavardę. „Proekt“ susisiekus su jos motina, J.Krivonogich iš socialinių tinklų ištrynė nuotraukas, kuriose buvo matomas jos veidas.

VIDEO: V.Putinas išdavė: neseniai gimė antrasis anūkas

V.Putino santykiai su S.Krivonogich galimai prasidėjo dešimtajame dešimtmetyje, prieš jam tampant prezidentu, „Proekt“ sakė du anoniminiai šaltiniai.

Esą S.Krivonogich dirbo valytoja ir gyveno komunaliniame bute, o maždaug tuo metu, kai užmezgė santykius su V.Putinu, persikėlė „į labiausiai elitinį būstą, kokio gali norėti Sankt Peterburgo gyventojas“.

Pasak šaltinių, V.Putino ir S.Krivonogich santykiai baigėsi „maždaug praėjusio dešimtmečio pabaigoje“.

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė jau anksčiau klaustas apie S.Krivonogich, tačiau tikino nieko apie ją negirdėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius