Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 15 /17:40

Naujos Vladimiro Putino dingimo versijos: susirgo gripu, kenčia stiprius nugaros skausmus

Savaitę it skradžiai žemę pradingusio Vladimiro Putino buvimo vieta ir toliau lieka nežinoma. To sekmadienį nekomentavo ir jo atstovas spaudai. Naujausios versijos – V.Putinas turi sveikatos problemų.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas atsisakė komentuoti informaciją apie prezidento buvimo vietą. Jis argumentavo tuo, kad tokios praktikos nėra, skelbia televizijos kanalas „Dožd“. 

D.Peskovas nekomentavo ir pasirodžiusios informacijos, kad V.Putinas neva serga gripu. „Nekomentuosim, tema baigta“, – pasakė D.Peskovas. Tačiau jis infromavo, kad šį vakarą V.Putinas ketina pažiūrėti filmą „Krymas. kelias į tėvynę“. 

„Dožd“ šaltiniai pranešė, kad V.Putinas susirgo gripu ir kelioms dienoms buvo išvykęs iš Maskvos. Šiuo metu jis neva yra oficialioje rezidencijoje prie Valdajaus ežero. 

Kenčia nugaros skausmus?

Sekmadienį vakare pasirodė dar viena V.Putino dingimo versija. 

Austrijos leidinys „Kurier“ skelbia, kad Rusijos prezidentas kenčia stiprius nugaros skausmus, pas jį atskrido medikas iš Austrijos. 

Susistikimo nebus?

Pirmadienį suplanuotas V.Putino susitikimas su Kirgizijos prezidentu. Spėjama, kad jis į spaudos konferenciją Sankt Peterburge vyks tiesiai iš oficialios rezidencijos. Beje, neaiškumų kyla ir dėl šios konferencijos, mat sekmadienį tinklaraštininkas Rustiomas Adagamovas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, kad žurnalistų akreditacijos į šį susitikimą atšauktos. 

Sklinda įvairiausių kalbų, kur dingo V.Putinas. Pasirodė informacija, kad jo širdies draugė Šveicarijoje pagimdė kūdikį, taip pat skelbiama, kad jis sunkiai serga, o kai kas spėja, jog šalyje galbūt įvyko perversmas. Pasirodė net ir spėjimų, kad V.Putinas mirė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius