Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 17 /2023 08 24

Vladimiro Putino kritikų likimas: mirę, įkalinti arba ištremti

Trečiadienį vakare pranešta apie Rusijoje įvykusią lėktuvo avariją, kurios metu žuvo 10 keleivių. Paviešintas keleivių sąrašas indikuoja, jog orlaiviu skrido privačios karinės grupuotės „Wagner“ vadas Jevgenijus Prigožinas, bendraįkūrėjas Dmitrijus Utkinas, du J.Prigožino patikėtiniai, trys asmens sargybiniai ir trys lėktuvo įgulos nariai. Jeigu aviakatastrofos metu žuvo J.Prigožinas, po maišto Rusijoje apkaltintas tėvynės išdavyste, jis, greičiausiai, prisijungs prie Vladimiro Putino likviduotų oponentų sąrašo.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas / „AFP“/„Scanpix“

Po trečiadienio incidento nėra daug tikinčių, jog aviakatastrofa buvo nelaimingas atsitikinimas. Pasaulio žiniasklaida subruzdo ir prisiminė daugybę atvejų, kai buvo susidorota su Kremliui nepatogiais žmonėmis.

Vieni jų buvo nužudyti, kiti vos išvengė mirties, treti įkalinti, o likę – ištremti iš šalies. Žemiau pateikiame geriausiai žinomų V.Putino kritikų likimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius