-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

V.Zelenskis sukritikavo Kyjivo merą V.Klyčko: „Tikiuosi kokybiškesnio darbo“

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis penktadienio vakariniame kreipimesi papriekaištavo Kyjivo miesto valdžiai dėl stringančio elektros punktų kūrimo.
V.Zelenskis ir V.Klyčko
Volodymyras Zelenskis / 15min fotomontažas

„Pagrindinė šios dienos, kaip ir kitų šios savaitės dienų, užduotis yra energija. Šį vakarą daugumoje regionų ir Kyjive tebėra elektros energijos tiekimo sutrikimų. Iš viso daugiau kaip šešiems milijonams abonentų. Prašome visuose regionuose, kaip ir anksčiau, taupiai vartoti elektros energiją. Jei elektros energijos tiekimo sutrikimų nėra, tai nereiškia, kad problemos jau išspręstos“, – sakė jis.

„Visoje šalyje taip pat įkurti „nenugalimumo“ punktai. Tačiau žinau, kad, deja, ne visuose miestuose vietos valdžia atliko gerą darbą.

Ypač daug nusiskundimų yra Kyjive. Iš mero tarnybos tikiuosi kokybiškesnio darbo. Iš viso dabar šalyje turime daugiau kaip 4000 punktų ir kiekvieno vietos vadovo pareiga užtikrinti, kad viskas, kas turėtų būti skirta žmonėms, iš tikrųjų veiktų.

Ačiū visiems, kurie dirba Ukrainai ir ukrainiečiams! Visiems, kurie grąžina žmonėms šilumą, vandenį, elektrą ir ryšį“, – kalbėjo V.Zelenskis.

Socialiniuose tinkluose jis taip pat paskelbė kitą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti Rusijos atakų padariniai – be elektros likę Ukrainos gyventojai bei dėl tiekimo atstatymo savo gyvybe rizikuojantys darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius