Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikai – prekeivių žmonėmis taikinys

Vos trejų metų sulaukę vaikai nelegaliai vežami į Velsą, kur įtraukiami į nesibaigiantį sekso, narkotikų bei gaujų gyvenimo košmarą.
Lėlė
Lėlė / Gino Dabašinsko/BFL nuotr.
Temos: 3 Velsas Vaikai Prekės

Daugelis mažylių į gaujų pinkles patenka, kai šios apgauna vaikų tėvus, žadėdamos jų atžaloms geresnį gyvenimą ir pinigų. Daugiausia vaikų atvežama iš Kinijos, Bangladešo ir Nigerijos, rašo „Sky News“.

Tačiau realybėje vaikai įtraukiami į prostitucijos, seksualinio išnaudojimo, gatvių nusikaltimų ir narkotikų liūną. Kai kurie parduodami kaip namų tarnai, kiti dirba narkotikų gamybos vietose

Tai jau ne pirmas pranešimas, kad Didžiojoje Britanijoje gyvena nelegaliai atvežtų vaikų, kurie  išnaudojami ir gąsdinami, todėl bijo kam nors pasipasakoti apie tai, kas su jais daroma.

Šį kartą vaikų komisaro Velse tarnyba ėmėsi tirti panašius atvejus Velse. Pasak komisaro Keitho Towlerio, buvo aptikti 32 iki šiol neatskleisti vaikų išnaudojimo atvejai.

Jis neabejoja, kad tai tėra ledkalnio viršūnė, todėl į panašaus išnaudojimo ir prekybos vaikais atvejus reikia žiūrėti itin rimtai, o pradėti derėtų nuo to, kad privalu pripažinti, jog problema šalyje apskritai egzistuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius