Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarienė su Vladimiru Putinu aktorei Ornellai Muti kainavo 30 tūkst. eurų

Italijos teismas įpareigojo aktorę Ornellą Muti sumokėti teatrui „Teatro Verdi di Pordenone“ 30 tūkst. eurų kompensaciją už praleistą spektaklį, vietoje kurio ji pasirinko vakarienę su Vladimiru Putinu, pranešama BBC tinklalapyje.
Ornella Muti su dar vienu V.Putino draugu Gerardu Depardieu
Ornella Muti su dar vienu V.Putino draugu Gerardu Depardieu / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Paaiškėjo, kad spektaklio dieną, 2010 metų gruodžio 10 dieną, O.Muti buvo Rusijoje ir dalyvavo labdaringame renginyje, kuriame taip pat buvo ir Rusijos tuometinis premjeras Vladimiras Putinas.

Išaiškėjo, kad labdaros fondas „Federacija“, kuris neva rinko lėšas onkologinėmis ir oftalmologinėmis ligomis sergantiems vaikams, nėra įtrauktas į jokį labdaros fondų sąrašą.

Italijos šiauriniame Porderonės mieste esantis teatras aktorei buvo sumokėjęs 25 tūkst. eurų honorarą, tačiau ji pranešė, kad dėl sveikatos problemų negalės dalyvauti spektaklyje. Vėliau paaiškėjo, kad O.Muti pateikta medicininė pažyma apie ūmų peršalimą buvo suklastota.

Bylą nagrinėjęs teisėjas skyrė 59 metų žvaigždei 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę ir 600 eurų baudą, tačiau, kaip praneša naujienų agentūra ANSA, leido įkalinimo bausmę pakeisti 30 tūkst. eurų kompensacija.

Daugybės populiarių filmų žvaigždė 2010 metais dalyvavo Sankt Peterburge vykusiame labdaros fondo „Federacija“ renginyje, į kurį taip pat atvyko tuometinis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir daugybė užsienio įžymybių ir aktorių.

Tiesa išaiškėjo, kad labdaros fondas „Federacija“, kuris neva rinko lėšas onkologinėmis ir oftalmologinėmis ligomis sergantiems vaikams, nėra įtrauktas į jokį labdaros fondų sąrašą. Fondo atstovai pareiškė, kad Sankt Peterburge lėšų iš viso nerinko, o tik tarėsi dėl paramos gydymo įstaigoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius