-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vašingtono valstijoje nušauti keturi policininkai (nuotraukos)

Vienoje Vašingtono valstijos kavinėje sekmadienį buvo nušauti keturi policininkai, pranešė policija ir iš karto pradėjo už ginkluotą apiplėšimą nuteisto ir anksčiau ne kartą smurtavusio vyro paiešką.
Kavinė, kurioje nusikaltėlis sušaudė policijos pareigūnus
Kavinė, kurioje nusikaltėlis sušaudė policijos pareigūnus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirso apygardos šerifo atstovas Edas Troyeris sakė, kad aukos prieš savo pamainą sėdėjo prie stalelio kavinėje, kai apie 8.15 val. vietos (18.15 val. Lietuvos) laiku įėjo ginkluotas užpuolikas ir pradėjo šaudyti.

„Tas asmuo įžūliai įėjo ir pradėjo šaudyti į keturis policijos pareigūnus. Jiss visus nužudė“, – sakė E.Troyeris po incidento, kuris įvyko netoli McChordo oro pajėgų bazės Takomoje, į pietus nuo Sietlo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dėl šaudymo ieškomas Maurice'as Clemmonsas
Dėl šaudymo ieškomas Maurice'as Clemmonsas

Sekmadienį vakare buvo paskelbtos žuvusiųjų, kurie išpuolio metu visi vilkėjo uniformas ir neperšaunamas liemenes, pavardės. Aukos yra 39 metų Markas Renningeris, 37 metų Ronaldas Owensas, 40 metų Tina Griswold ir 42 metų Gregas Richardsas. Visi jie buvo susituokę ir turėjo vaikų.

Pasak E.Troyerio, į šiuos pareigūnus iš netoliese esančio Leikvudo policijos buvo specialiai taikomasi, nes į kavinės darbuotojus ir klientus užpuolikas nešaudė. „Tai buvo labiau kaip egzekucija. Ateita su konkrečia mintimi šauti į policijos pareigūnus“, – pridūrė atstovas.

Įtariamas užpuolikas apibūdinamas kaip „juodaodis vyras, einantis trečią ar ketvirtą dešimtį metų“. „Jis atėjo su pistoletu, daug kartų iššovė ir pabėgo iš įvykio vietos“, – žurnalistams sakė E.Troyeris.

Pirso apygardos šerifo įstaiga vėliau sekmadienį pranešė, kad ieško 37 metų Maurice'o Clemmonso, kurį nori apklausti kaip „šioje byloje dominantį žmogų“.

Pranešama, kad M.Clemmonsas turi ilgą nusikaltimų istoriją, įskaitant penkis teistumus dėl sunkių nusikaltimų Arkanzase ir kelis kaltinimus sunkiais nusikaltimais Vašingtone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius