-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velso princo žmona Camilla Ispanijoje mėgavosi flamenko pasirodymais

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio princo Charleso žmona Camilla penktadienį stebėjo ugningus flamenko pasirodymus, kai karališkoji pora paskutinę savo vizito Ispanijoje dieną aplankė istorinį maurų miestą Seviliją.
 Camilla (pirma iš dešinės) penktadienį stebėjo flamenko pasirodymus.
Camilla (pirma iš dešinės) penktadienį stebėjo flamenko pasirodymus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ispanija

Pietinio Andalūzijos regiono prezidentas Jose Antonio Grinanas Martinezas priėmė Velso princą Charlesą ir Kornvalio hercogienę Camillą XVII amžiuje pastatytuose San Telmo rūmuose, kurie yra šio regiono vyriausybės būstinė.

Pilką dvieilį švarką vilkėjęs princas Charlesas ir Camilla, pasipuošusi žalia gėlėta suknele bei nuo kaitrios saulės prisidengusi baltu skėčiu, pasisveikino su kai kuriais žmonėmis minioje, susirinkusioje jų pamatyti.

Penktadienį jiedu nakvojo viename privačiame dvare netoli buvusios maurų pietinės sostinės Granados, o šeštadienį jie išvyksta į Maroko sostinę Rabatą.

Karališkoji pora atvažiavo tramvajumi į miesto rotušę, kur juos pasitiko Sevilijos meras Alfredo Sanchezas Monteseirinas. Per jų pokalbį buvo aptartos kai kurios mero „iniciatyvos ir pažanga, siekiant paversti Seviliją stabiliai besivystančius miestu“, – sakoma Didžiosios Britanijos ambasados Madride paskelbtame pranešime.

62 metų princas ir jo 63 metų žmona vėliau aplankė gotikinę Sevilijos katedrą ir Alkasaro rūmus, perstatytus iš buvusios maurų tvirtovės.

Camilla taip pat aplankė Sevilijos flamenko muziejų, kur kartu su 70 kitų žiūrovų mėgavosi temperamentingomis ispaniškomis dainomis, muzika ir šokiais.

Ispanijos pietvakariuose esančios Sevilijos maurų ir gotikos architektūra pritraukia daug turistų, o šio miesto istorinis centras yra paskelbtas UNESCO Pasaulio paveldo objektu.

Velso princas ir Kornvalio hercogienė trečiadienį atvyko į Madridą iš Portugalijos, o baigę vizitą Ispanijoje ketina aplankyti Maroką.

Dešimties dienų vizito oficialiojoje dalyje karališkoji pora siekia skatinti prekybos ryšius tarp Britanijos ir šių trijų šalių.

Penktadienį jiedu nakvojo viename privačiame dvare netoli buvusios maurų pietinės sostinės Granados, o šeštadienį jie išvyksta į Maroko sostinę Rabatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius