Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesuelos opozicijos lyderis Henrique Caprilesas neigia esąs gėjus

Šeimos neturintis Venesuelos opozicijos lyderis Henrique Caprilesas sako, jog nėra gėjus ir nori kada nors turėti vaikų, nors valdančiosios partijos šalininkai tvirtina ką kita.
Henrique Caprilesas
Henrique Caprilesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pernai prezidento rinkimuose H.Caprilesą nugalėjusio ir šių metų kovą mirusio prezidento Hugo Chavezo šalininkai jau seniai mėto užuominas apie Mirandos valstijos gubernatoriaus homoseksualumą.

„Manęs tai visiškai nežeidžia ir jeigu aš būčiau gėjus, sakyčiau: o kokia čia problema?“ – sakė H.Caprilesas televizijos CNN ispanų kalba transliuojančiam kanalui „CNN en Espanol“ sekmadienį.

H.Caprilesas „skaudžiais“ pavadino parlamentaro Pedro Carreno užgauliojimus, kai šis vieną jo padėjėją išvadino „homoseksualu“, Nacionalinėje asamblėjoje paroddydamas nuotraukas, kuriose jis buvo apsirengęs moteriškais rūbais ir kurios, kaip paaiškėjo, buvo darytos per vieną vakarėlį.

„Atsakydamas į šiuos išpuolius galiu pasakyti, kad nesu homofobiškas ir esu Venesuelos žmonių bei seksualinės įvairovės gynėjas, – tų, kurie gali būti gėjai ar lesbietės“, – sakė 41-erių H.Caprilesas, anksčiau viešai niekada nepasirodęs su jokia širdies drauge.

H.Caprilesas, kuris vos 1,49 proc. rinkėjų balsų balandį pralaimėjo prezidento rinkimus Nicolas Maduro, sakė, jog norėtų turėti šeimą ir vaikų, nors iki šiol jis aukojo savo asmeninį gyvenimą dėl karjeros politikoje.

„Ar man lieka laiko susituokti arba sukurti normalią šeimą? Kokia gi moteris taikstytųsi su tuo, kad aš dirbu septynias dienas per savaitę“, – kalbėjo H.Caprilesas.

„Jaučiu, kad savo gyvenime taip atsidaviau valstybės tarnybai, jog mano asmeninis gyvenimas liko nuošalėje“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius