Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas bus dar kartą operuotas vasario pabaigoje

Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas penktadienį vyks į Kubą, kur jam bus padaryta dar viena operacija, praneša vietos žiniasklaidos priemonės.
Hugo Chavezas
Hugo Chavezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Operacija jam bus padaryta vasario 27 ar 28 dienomis – toje pačioje vietoje, kur jam pernai buvo pašalintas vėžinis navikas.

Pasak 57-erių metų prezidento, jam būtina patikrinti sveikatos būklę prieš operaciją.

H.Chavezas pabrėžė, kad jis vyks į Kubą drauge su oficialių asmenų delegacija. Jis pareiškė viltį, kad bus komunistinėje saloje labai trumpai. H.Chavezas pridūrė, kad žinos visus įvykius, vykstančius Venesueloje.

Be to, jis pareiškė, kad jo šalininkai neturi nuogąstauti dėl gandų apie jo sveikatos būklę, kuriuos, be abejonės, bus pradėta skleisti.

Venesuelos prezidento savijauta, šiaip ar taip, darosi svarbus politinis veiksnys, artėjant prezidento rinkimams šalyje, kuriuos numatyta surengti šių metų spalio 7 dieną.

Kaip jau pranešta, anksčiau Kuboje H.Chavezui buvo padaryta vėžinio naviko pašalinimo operacija. Po to jam buvo atlikti keli chemoterapijos kursai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius