Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Viename Paryžiaus priemiestyje buvo šaudoma į policininkus

Viename Paryžiaus priemiestyje užpuolikai anksti sekmadienį šaudė į prancūzų policininkus, kurie vežė kalinius iš ligoninės, pranešė vidaus reikalų ministrė ir policijos pareigūnai.
Ginklas
Ginklas / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Paryžius

Per susišaudymą niekas nebuvo sužeistas, bet vidaus reikalų ministrė Michele Alliot-Marie pabrėžė, kad per išpuolį buvo panaudotas kariškių ginklas ir kad „padariniai galėjo būti daug blogesni“.

Policininkai maždaug 3 val. vietos (4 val. Lietuvos) laiku lydėjo kalinius iš ligoninės, kur jiems buvo atliktas įprastas sveikatos patikrinimas. Jie buvo apšaudyti aptriušusiame La Kurnevo rajone į šiaurę nuo Paryžiaus.

Policininkų profesinės sąjungos pareigūnas Thierry Maze'as sakė, kad policijos pareigūnus „iš pasalų užpuolė kariškių ginklais ginkluoti asmenys, nes jie (policininkai) buvo ką tik areštavę vienos gaujos lyderį“.

Vienas policininkas, kurio pavardė neskelbiama, sakė, kad užpuolikai savo automobiliu užblokavo policijos transporto priemonę ir pradėjo šaudyti iš „didelio kalibro ginklo, turbūt – Kalašnikovo“ automato.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius