Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas Tenesio gyventojas kaltinamas žmonos ir jos trijų giminaičių nužudymu

Vienas Tenesio gyventojas kaltinamas žmonos, jos trijų giminaičių ir dar dviejų žmonių nužudymu dviejose valstijose, sekmadienį pranešė pareigūnai.
Jacobas Shafferis
Jacobas Shafferis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tenesio tyrimų biuras (TTB) nustatė penkių nužudytųjų, kurie šeštadienį buvo rasti dviejuose greta stovinčiuose namuose netoli Fajetvilio Pietų Tenesyje, tapatybę. Šešto lavono, kuris buvo rastas įstaigoje už maždaug 50 kilometrų, Hantsvilyje, Alabamoje, tapatybė dar nenustatyta.

Pareigūnai apkaltino 30-metį Jacobą Shafferį penkių žmonių nužudymu Fajetvilyje. TTB atstovė Kristin Helm pranešė, kad aukos yra J.Shafferio 38 metų žmona Traci Shaffer, jos 16-metis sūnus Devinas Brooksas, jos 34 metų brolis Chrisas Hallas, jos 57 metų tėvas Billy Hallas ir 16-metis kaimynas Robertas Berberis.

J.Shafferiui dar gresia kaltinimas dėl žmogžudystės Alabamoje. K.Helm sakė, kad šių nusikaltimų motyvai tikriausiai buvo nesutarimai šeimoje.

Linkolno apygardos šerifas Murray Blackwelderis spaudos konferencijoje sakė, kad jo departamentas tiria tris nusikaltimų vietas, bet daugiau detalių nepaskelbė, tik sakė, kad tai buvo siaubingos žmogžudystės ir kad tai yra „vienas didžiausių nusikaltimų, kokius tik yra mačiusi Linkolno apygarda“.

K.Helm sakė, kad aukos Tenesyje buvo nužudytos penktadienį vakare ar anksti šeštadienį. Kai policininkai šeštadienį atvyko pirmą kartą, J.Shafferis sėdėjo vieno minėtų Fajetvilio namų verandoje.

Hantsvilio policijos pareigūnas Mickey Allenas sakė, kad remdamiesi įtariamojo pateikta informacija pareigūnai šeštadienį ryte kompanijoje „Hall Cultured Marble Granite“ rado lavoną. Kaip nužudymai dviejose valstijose yra susiję, nepranešama.

Fajetvilis, kuriame gyvena 7 tūkst. žmonių, yra 145 kilometrai į pietus nuo Našvilio, netoli Alabamos sienos. Hantsvilis yra didžiausias Šiaurės Alabamos miestas, jame gyvena daugiau kaip 170 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius