Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieno Prancūzijos miesto merės namuose rasta mažiausiai 70 kg kanapių

Prancūzijos policija sulaikė vieno Prancūzijos miesto merę ir du jos brolius po to, kai moters namuose buvo rasta mažiausiai 70 kg kanapių dervos, sekmadienį pranešė tyrėjai.
PASCAL LACHENAUD / AFP
PASCAL LACHENAUD / AFP

Nuo 2021-ųjų Avalono merės pareigas einanti Jamilah Habsaoui (Džamila Habsaui), kuri taip pat yra regiono tarybos narė, buvo vienas iš kelių policijos reidų, surengtų po kelias savaites trukusių tyrimų dėl prekybos narkotikais rytiniame mieste, taikinių, naujienų agentūrai AFP sakė prokuroras Hugues'as de Phily (Hiugas de Filis).

Prokuroro teigimu, merės namuose, miesto rotušėje ir vienoje vaistinėje buvo atliktos kratos, tačiau nebuvo pateikta jokios informacijos apie J. Habsaoui namuose rastų narkotikų kiekį. Vienas tyrimui artimas šaltinis teigė, kad per kratas konfiskuota 70 kg kanapių. 

Pasak prokuroro, tarp septynių sulaikytųjų buvo merė ir du jos broliai, ir pridūrė, kad atlikus kitą tyrimą buvo rasta 983 gramai kokaino, 7 tūkst. eurų grynaisiais ir apie 20 aukso luitų.

Ši operacija surengta vykdant visą šalį apimančią kampaniją, kuria siekiama pažaboti Prancūzijos miestuose augančią prekybą narkotikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius