Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas balsuoti atvyko su retai viešumoje matoma žmona

Į Kremlių trečiai kadencijai siekiantis sugrįžti Rusijos premjeras Vladimiras Putinas sekmadienį balsuoti atvyko su viešumoje retai matoma žmona Liudmila.
Rinkimai Rusijoje
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila / AFP/„Scanpix“ nuotr.

V.Putino žmona pastaraisiais mėnesiais beveik nesirodė viešumoje, tad internete kunkuliavo visokių gandų apie asmeninį šalies lyderio gyvenimą.

Tačiau šis staigus Liudmilos pasirodymas gali būti signalas Rusijai, kad ji vėl prisiims šalies pirmosios ponios atsakomybę, kai jos sutuoktinis, kaip prognozuojama, grįš į Kremlių.

Vienas žurnalistų kreipėsi į V.Putiną dėl gautos informacijos apie pažeidimus rinkimuose. Jis paklausė, ar V.Putinas jau susisiekė su savo štabu ir ar turi kokios nors informacijos dėl to.

Rusijos lyderis pasigyrė, kad atėjo iškart po mankštos. „Aš išsimiegojau, pasimankštinau, po to atvažiavau čia. Su jokiu štabu nesusisiekiau“, – sakė jis žurnalistams, greta stovint besišypsančiai žmonai.

Paklaustas apie rinkėjų aktyvumą, jis atsakė: „Žinoma, aš tikiuosi gero aktyvumo.“

„Aš esu tikras, kad žmonės žiūrės į tai atsakingai“, – sakė premjeras.

Praėjus kiek laiko po to, kai vyriausybės pirmininkas išėjo iš rinkimų apylinkės, ten įbėgo trys merginos, apsinuogino iki juosmens ir ėmė šaukti kaltinimus ministrui pirmininkui.

Prišokę prie merginų policijos darbuotojai apgobė jas striukėmis ir išvedė iš rinkimų apylinkės.

Vienas praėjusių kartų, kai V.Putinas su žmona viešai pasirodė drauge, buvo poros susitikimas su gyventojų surašymo pareigūnu 2010 metų spalį. Tada Liudmila po ilgo nesirodymo viešumoje nustebino Rusiją tuo, kad per surašymą sėdėjo greta savo vyro.

Vienas nedidelis rusų laikraštis 2008 metais užsiminė, kad V.Putinas turėjo romaną su olimpine gimnastikos čempione Alina Kabajeva. Tačiau vėliau leidinys šį savo pranešimą paneigė, o galiausiai ir išvis užsidarė.

V.Putino padėjėjai tvirtina, jog Liudmila viešumoje taip retai rodosi paprasčiausiai dėl to, kad vyro darbotvarkė būna perkrauta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius