Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Žirinovskis vėl pagavo kablį: „Baltijos šalys ir Lenkija bus nušluotos“

Rusijos Valstybės Dūmos pirmininko pavaduotojas Vladimiras Žirinovskis grasina Lenkijai ir Baltijos šalims bombardavimu, jeigu Europa ir NATO nekeis savo politikos Rusijos atžvilgiu ir neatiduos jai Ukrainos.
Vladimiras Žirinovskis
Vladimiras Žirinovskis / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia Obozrevatel.com, tai jis pareiškė televizijos kanalui „Rossija 24“.

„Visi karo ir taikos klausimai apskritai, o šiandien visi, susiję su Ukraina, bus sprendžiami tik vieno asmens – Rusijos valstybės vadovo“, – pareiškė jis.

Anot V.Žirinovskio, nesvarbu, kokius planus sudarinėtų NATO ir Briuselis ir kokius nurodymus duotų JAV vadovas Barackas Obama, jie neturi jokios galios.

„Spręsti gali tik vienas asmuo – Rusijos valstybės vadovas. Kaip buvo per Pirmąjį pasaulinį karą galutinį sprendimą priėmė Nikolajus II, Antrąjį pasaulinį karą – visus reikiamus ir galutinius sprendimus priėmė Stalinas. O dabar Trečiasis pasaulinis karas – laukia svarbiausias sprendimas. Aš tikiu, kad jis jau yra priimtas ir palaipsniui skelbiamas tam, kad jie suprastų: vaikinai, jums vėl reikalinga sudegusi Europa? Europiečiai to nenori. O kas liks iš Baltijos šalių? Ogi nieko! Lenkijoje stovi NATO lėktuvai, priešraketinės gynybos sistema“, – toliau dėstė V.Žirinovskis.

Rusijos politikas pagrasino Lenkijai ir Baltijos šalims bombardavimu ir pažadėjo, kad šios šalys apskritai išnyks nuo žemės paviršiaus.

Rusijos politikas pagrasino Lenkijai ir Baltijos šalims bombardavimu ir pažadėjo, kad šios šalys apskritai išnyks nuo žemės paviršiaus.

„Baltijos šalys ir Lenkija išvis yra pasmerktos. Jos bus nušluotos nuo žemės paviršiaus. Leiskite atsikvošėti šių mažų nykštukinių valstybių vadovams. Taigi čia, žinoma, Amerika, kuriai niekas negresia, ji yra toli, o Rytų Europos valstybės pačios save stato, taip sakant, į visiško sunaikinimo grėsmę“, – tęsė jis.

Anot V.Žirinovskio, kaltos tik pačios minėtos šalys. „Negalime sau leisti, kad iš jų teritorijos kiltų į Rusiją nukreiptos raketos ir lėktuvai. Turime juos sunaikinti likus pusvalandžiui iki pakilimo. Ir tai padarysime bombarduodami. Nepaliksime nė vieno raketos paleidėjo, nė vieno lėktuvo“, – kalbėjo jis.

Pasak V.Žirinovskio, tai reiškia, kad neliks nei Baltijos šalių, nei Lenkijos.

„Tegul NATO skubiai prašo derybų su mūsų užsienio reikalų ministru. Kitu atveju būsime priversti pamokyti ir dar kartą jiems surengti 45-ųjų gegužę“, – pagrasino V.Žirinovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius