Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiro Putino gimtadienį šventė ir Silvio Berlusconi su Gerhardu Schroederiu

Per Rusijos ministro pirmininko Vladimiro Putino gimtadienį penktadienį vakare tarp svečių buvo ir Italijos premjeras Silvio Berlusconi ir buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schroederis.
V.Putino gimtadienis Maskvoje
V.Putino gimtadienis Maskvoje / „Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo visiškai privačios kelionės“, – sakė agentūrai „Interfax“ V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, patvirtinęs, kad S.Berlusconi ir G.Schroederis atskrido į rusų premjero gimtadienį.

Beje, anksčiau D.Peskovas buvo pranešęs, kad V.Putinas, kuriam penktadienį suėjo 59-eri, dieną dirbs, o vakare atšvęs gimtadienį su šeima ir draugais.

„Tą dieną premjerui – darbo grafikas. Vakarą jis, žinoma, leis šeimos rate, o diena praeis darbo aplinkoje“, – sakė D.Peskovas agentūrai „Interfax“.

Tokiu režimo savo gimtadienį V.Putinas leidžia jau daugelį metų. Pernai ir užpernai spalio 7-ąją V.Putinas buvo gimtajame Peterburge, kur dalyvavo keliuose darbo renginiuose, o vakare, tradiciškai, susitiko su artimaisiais ir draugais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius