Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimirui Putinui – Rusijos kino žvaigždės Michailo Jefremovo nokautas: eilėraštis apie Didįjį Pu

Rusiškas maištas prieš prezidentą Vladimirą Putiną plečiasi. Jį vis labiau kritikuoja žinomos Rusijos asmenybės. Į kritikų būrį įsijungė kino ir teatro žvaigždė Michailas Jefremovas – jo prieš trejus metus sukurtas trijų minučių satyrinis spektaklis po Krymo aneksijos tapo neįtikėtinai aktualus ir taiklus bei pribloškia drąsa ir originalumu.
Sankt Peterburge surengtoje Konstantino Altunino parodoje „Lyderiai“ eksponuojami ir Vladimiro Putino portretai
Sankt Peterburge surengtoje Konstantino Altunino parodoje „Lyderiai“ eksponuojami ir Vladimiro Putino portretai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Interneto portale joinfo.ua rašoma, kad Rusijos visuomenė išgyvena sunkius laikus – ji suskaldyta į dvi dalis: didžiąją, kuri palaiko V.Putino politiką Kryme, ir tuos, kurie kategoriškai prieš Krymo okupaciją. Legendinė aktorė Lija Achedžakova prisipažino, kad jau nebešneka apie Rusijos ir Ukrainos konfliktą su savo draugais, nes nenori tapti priešais: žmonės tapo agresyvūs ir impulsyvūs.

Tačiau, pasak L.Achedžakovos, niekas neprivers jos nustoti palaikyti Ukrainos teritorinį vientisumą. Ukrainą taip pat remia ir daugiau Rusijos kultūros garsenybių – Borisas Grebenščikovas, Maksimas Leonidovas, Maksimas Vitorganas, Ksenija Sobčak, Jurijus Ševčukas ir kiti. Andrejus Makarevičius parašė dainą „OMONininkų valsiukas“. O garsus aktorius Maksimas Averinas Vladimirą Putiną viešai pavadino Adolfu Putinu.

Garsus Rusijos teatro ir kino aktorius skaito eilėraštį apie Didįjį Pu. V.Putinui skirtas smauglio Pu vaidmuo.

Dabar internete vėl plinta trijų minučių trukmės Michailo Jefremovo vaidinimas. Tai 2011 m. prodiuserio Andrejaus Vasiljevo, aktoriaus Michailo Jefremovo ir poeto Dmitrijaus Bykovo sukurto satyrinio projekto „Pilietis poetas” dalis.

Garsus Rusijos teatro ir kino akt.orius skaito eilėraštį apie Didįjį Pu. V.Putinui skirtas smauglio Pu vaidmuo. Jį visi džiunglių gyventojai pripažįsta valdovu, nes beprotiškai jo bijo. Dabar šis eilėraštis tapo itin aktualus ir taiklus.

M.Jefremovui galima tik pavydėti drąsos – kompozicijoje nuskamba tokia frazė: „Lyg būtų į milžinišką prezervatyvą pripumpuota botokso“. Tiems, kurie yra girdėjęs apie stebuklingą 61 metų V.Putino atjaunėjimą ir raukšlių išnykimą, nieko daugiau aiškinti nereikia. Geriau – žiūrėti ir klausytis.

VIDEO: Michailas Jefremovas skaito eilėraštį apie Didįjį Pu

„Pilietis poetas” – tai satyrinis prodiuserio Andrejaus Vasiljevo projektas, kuriame aktorius Michailas Jefremovas skaito poeto Dmitrijaus Bykovo parašytus eilėraščius. Šis projektas didžiausio populiarumo sulaukė pačioje pradžioje – 2011-2012 m. Projektas buvo užbaigtas 2012 m. po Rusijos prezidento rinkimų, tačiau 2013 m.buvo atgaivintas ir dabar vadinasi „Ponas gerasai”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius