-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladivostoke renkami pinigai mergaitėms, kurias Maskvoje iš aštunto aukšto išmetė karininkas

Vladivostoko gyventojai renka pinigus gydyti mergaitėms dvynėms, kurias karinio laivyno jūreivis – jų motinos sugyventinis Nikolajus Zacharkinas – ketvirtadienį Maskvoje išmetė pro langą iš buto aštuntame aukšte.
Katia ir Daša
Katia ir Daša / life.ru nuotr.
Temos: 2 Karininkas Pinigai

Kaip penktadienį pranešama tinklalapyje newsru.com., kol kas medikai nesiryžta prognozuoti, ar aštuonerių metų Daša ir Katia Lapuzinos pasveiks.

Sugyventinės dukras iš aštunto aukšto išmetusį vienos karinių dalių mokslinį darbuotoją, 31 metų kapitoną leitenantą N.Zacharkiną milicininkai sulaikė tame pačiame bute. Jam iškelta byla pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius (pasikėsinimas nužudyti du ir daugiau asmenų, kurių būklė bejėgiška).

Rinkti pinigus pradėjo mergaičių motinos, kuri su dukromis prieš kelis mėnesius išvažiavo į Maskvą iš Vladivostoko, artimieji ir kaimynai, pranešė viena rinkliavos organizatorė.

„Mes buvome mergaičių šeimos kaimynai. Apie tai, kas įvyko, sužinojome iš spaudos pranešimų. Nusprendėme padėti, kuo galime“, – sakė moteris.

Surinkti pinigai, pasak jos, jau penktadienio vakarą bus pervesti į Maskvą mergaičių motinai. „Dabar jai labai reikia pagalbos ir paramos“, – pridūrė ji.

Kaip anksčiau pasakojo Dašos ir Katios motinos artimieji, N.Zacharkinas ir mergaičių motina susipažino prieš kelis mėnesius Vladivostoke, kur jis buvo atvykęs į komandiruotę. Vyras kelis kartus lankėsi mieste, paskui pakvietė moterį atvažiuoti pas jį į Maskvą.Be abejo, tai nesveikas žmogus. Kad ir kokie vaidai vyktų šeimoje, nė vienas normalus žmogus nepuls žudyti vaiko, nei savo, nei įsivaikinto...

Moteris maždaug prieš du mėnesius atvažiavo į Rusijos sostinę su dukromis iš pirmosios santuokos. Ji artimiesiems rašė, kad sugyventinis labai gerai elgiasi su mergaitėmis. Buvęs moters vyras Michailas papasakojo, kad po skyrybų su žmona dažnai matydavosi su dukromis. Įtariamojo vyras sakė nepažįstąs ir nesuprantąs, kas privertė jį taip pasielgti.

Tyrimų komiteto prie RF prokuratūros Maskvos valdybos atstovai anksčiau pranešė, kad penktadienį įtariamajam bus skirta kardomoji priemonė, tikriausiai tai bus areštas. Paskirti ir daromi būtini tyrimai ir ekspertizės.

Jau dabar specialistai įsitikinę, kad kapitono psichikos būklė yra pašlijusi.

„Be abejo, tai nesveikas žmogus, – mano psichologijos centro Volochonkoje vadovė Ana Kartašova. – Kad ir kokie vaidai vyktų šeimoje, nė vienas normalus žmogus nepuls žudyti vaiko, nei savo, nei įsivaikinto.“

Psichiatras, turintis 25 metų darbo stažą, Andrejus Makrovskis mano, kad N.Zacharkiną yra ištikusi didžiulė psichologinė krizė. Tačiau tai, pasak specialisto, dar negali reikšti, kad žmogus serga lėtine psichikos liga.

Kaip pranešė „RIA Novosti“, Nikolajus Zacharkinas nepripažįsta kaltės ir pasikėsinimu nužudyti mergaites kaltina sugyventinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius