-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietija atšaukė Šengeno vizas gegužės 9-osios kelionę į Berlyną planavusiems Rusijos baikeriams

Vladimiro Putino politiką garbinantis „Naktinių vilkų“ baikerių klubas susiduria su rimtomis problemomis, organizuodamas savo kelionę iš Maskvos į Berlyną. Lenkijos užsienio reikalų ministro teigimu, Vokietija atšaukė anksčiau išduotas Šengeno vizas, skelbia unian.info.
Rusijos baikeriai
Rusijos baikeriai / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

„Žinau, kad jie turi problemų dėl Šengeno vizų. Tiksliau, Vokietija atšaukė jų Šengeno vizas“, – patikslino Lenkijos užsienio reikalų ministras Grzegorzas Schetyna.

„Lenkijos valdžia nuspręs, ar verta leisti šiems žmonėms keliauti per mūsų valstybės teritoriją šiandien popiet“, – sakė G.Schetyna. Jis neatmetė tikimybės, kad Vokietijos pavyzdžiu žengs ir Lenkija.

„Reikia peržiūrėti, kokia yra vizų išdavimo situacija ir kaip ji susijusi su sankcijomis ribojančiomis tam tikrų asmenų judėjimą“, – pridūrė ministras.

Lenkijos valdžios atstovai jau anksčiau skelbė, jog 70-osioms Antrojo pasaulinio karo pabaigos metinėms Rusijos baikerių organizuojama kelionė yra provokacija. Lenkijos visuomenė griežtai sureagavo į tokius planus ir ragina valdžią drausti tokias propagandines keliones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius