Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje tuokdamas porą mirė kunigas

Vokietijoje jaunuosius ir susirinkusiuosius į vestuvių šventę ištiko šokas. Per ceremoniją Bavarijoje, katalikų kunigas staiga nugriuvo ir mirė nuo širdies priepuolio.
Vestuvės
Vestuvės / Fotolia nuotr.

Beveik šimtas vestuvių svečių Aukštutinės Bavarijos dalyje susirinko į Zėono Zėbruko miesto „4600 sielų“ vienuolyno bažnyčią. Pora bažnyčioje atsistojo prieš kunigą. 47-erių metų dvasininkas pradėjo ceremoniją ir vėliau visiškai visiškai netikėtai nukrito ant grindų.

Dar prieš šeštadieninę ceremoniją, kaip skelbia spiegel.de, apkūnus kunigas pasijuto prastai. Po iškilmingos ceremonijos pradžios jis dar kartu dainavo dainą ir pradėjo melstis, tuomet atsisėdo ir nugriuvo.  „Tai buvo baisu“,  – sakė vargonininkė.

Miuncheno arkivyskupijos atstovė patvirtino laikraščiuose „Münchner Merkur“ ir „TZ“ antradienį pasirodžiusias žinias apie netikėtą kunigo mirtį vestuvių ceremonijos metu.  Iš Lenkijos kilęs kunigas 20 metų tarnavo Romoje.

Iš Osnabriuko miesto Vokietijoje kilusi jaunoji ir jaunikis italas vėliau buvo sutuokti netoliese esančioje bažnyčioje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius