Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos pareigūnai tiria pavojingą „oriai ir emocionaliniai“ atsisveikinti norėjusio piloto manevrą

Vokietijos pareigūnai tiria, ar Diuseldorfo oro uosto skrydžių dispečeriai nepadarė kokių nors klaidų, kai bankrutuojančių oro linijų „Air Berlin“ pilotas, užuot baigęs tupdyti savo lėktuvą, vėl kilo aukštyn pavojingai arti skrydžių valdymo bokšto.
„Oriai ir emocionaliniai“ atsisveikinti norėjęs bankrutuojančių oro linijų „Air Berlin“ pilotas atliko pavojingą manevrą
„Oriai ir emocionaliniai“ atsisveikinti norėjęs bankrutuojančių oro linijų „Air Berlin“ pilotas atliko pavojingą manevrą / Nuotrauka iš vaizdo įrašo

Naujienų agentūra DPA ketvirtadienį pranešė, kad dispečeriai buvo apklausti. Šiuo metu ekspertai vertina jų ir orlaivio „Airbus 330“, pirmadienį atskridusio iš Majamio, įgulos pokalbių įrašus.

Vokietijos transliuotojas ZDF pranešė, kad pavojingą manevrą atlikęs pilotas teigė „norėjęs palikti žymę, oriai ir emocionaliai atsisveikinti“.

Skrydžių dispečeriai nuo pareigų nušalinti nebuvo, o „Air Berlin“ nurodė, kad kol vyksta tyrimas, to lėktuvo pilotas laikinai nedirba.

Vokietijos Federalinis aviacijos biuras naujienų agentūrą AP informavo, kad incidentas tebetiriamas. Pasak biuro atstovų, atvejai, kai pilotai esant reikalui nutraukia nusileidimą, nėra retenybė.

Šio mėnesio pabaigoje savo veiklą baigianti kompanija „Air Berlin“ situacijos nekomentavo.

VIDEO: Pavojingas „Air Berlin“ lėktuvo manevras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius