Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos policija mano, kad kruvinas skerdynes Lerache išprovokavo šeimos drama (nuotraukos)

Vokietijos policija įtaria, kad sekmadienį įvykęs kruvinas incidentas, per kurį šautuvu ginkluota moteris nužudė mažametį berniuką bei dar du žmones ir susprogdino savo butą, o vėliau buvo nušauta komandosų, buvo šeimos drama.
St. Elisabethen ligoninė
St. Elisabethen ligoninė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Policija Vokietija

Šalies pietvakariuose esančio Leracho miesto pareigūnai sakė manantys, kad moteris, kuri įvardijama kaip 41 metų teisininkė Sabine R., sekmadienį vėlai vakare veikiausiai nužudė buvusį sugyventinį ir jųdviejų penkiametį sūnų, o tada bute susprogdino padegamąją bombą.

Name kilus gaisrui, moteris išbėgo į lauką ir bėgdama į kitoje gatvės pusėje esančią Šv.Elzbietos ligoninę šovė į du atsitiktinius praeivius ir sunkiai sužeidė.

„Ligoninėje moteris nužudė vieną jos darbuotoją ir tuomet ėmė šaudyti į atvykusius policijos pareigūnus. Per susišaudymą buvo sunkiai sužeistas vienas policininkas, o moteris žuvo“, – rašoma policijos išplatintame pareiškime.

Žiniasklaida praneša, kad moteris minėtą ligoninės darbuotoją nudūrė peiliu.

Pasak dienraščio „Bild“, ligoninėje kilo panika: pacientai šaukėsi pagalbos, užsidarė palatose, taip pat mėgino pasislėpti rūsyje ir net ant pastato stogo.

Pasak dienraščio „Bild“, ligoninėje kilo panika: pacientai šaukėsi pagalbos, užsidarė palatose, taip pat mėgino pasislėpti rūsyje ir net ant pastato stogo.„Ugniagesių brigadai užgesinus gaisrą... ugnies visiškai suniokotame bute buvo aptikti du kūnai – vyro ir penkiamečio berniuko“, – nurodė policija.

„Yra pagrindo manyti, kad tai šios moters buvusio gyvenimo partnerio ir jųdviejų vaiko palaikai“, – rašoma policijos pareiškime.

Policijos atstovas spaudai naujienų agentūrai AFP sakė, kad pareigūnai šiuo metu tiria versiją, jog moteris prieš susprogdindama butą nušovė vyrą ir berniuką, tačiau tiksli mirties priežastis paaiškės atlikus skrodimą.

„Tyrimas atliekamas pasitelkus visus mūsų išteklius“, – nurodė policija.

Pradėjo veikti speciali telefono linija, skirta žmonėms, galintiems suteikti kokios nors informacijos apie incidentą.

„Bild“ savo tinklalapyje rašo, kad moterį prieš aštuonias savaites paliko vyras ir drauge pasiėmė poros vaiką.

Tragedijos vakarą vyras atsisakė leisti jai susitikti su sūnumi. Po to motinai esą aptemo sąmonė ir ji ėmė šaudyti, o vėliau sukėlė sprogimą bute.

„Bild“ duomenimis, nužudžiusi namiškius, netekusi proto Sabine R. atėjo į greta esančios ligoninės Ginekologijos skyrių ir ėmė šaudyti. Prieš tai ji subadė sanitarą, taip pat sužeidė į kelį ligoninėje atsitiktinai savo reikalais buvusį policininką.

Atvykę į įvykio vietą tvarkos saugotojai buvo priversti nušauti žudikę.

Pernai rugpjūtį Vokietijos vakaruose esančiame Švalmtalio mieste pensininkas ėmė šaudyti į praeivius. Tuomet keturi žmonės žuvo, dar keli buvo sužeisti.

2009 metų kovo 11 dieną netoli Štutgarto 17-metis moksleivis nušovė 15 žmonių: devynis moksleivius, tris mokytojus ir tris atsitiktinius praeivius. Prieš nusižudydamas, jis sunkiai sužeidė šūviais iš tėvo pistoleto du policininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius