Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Vokietijos vyriausybė neturi naujienų apie A.Navalno sveikatos būklę

Vokietijos ministrų kabinetas neturi naujos informacijos apie vienoje Berlyno klinikoje gydomo Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno sveikatos būklę, pirmadienį pranešė Vokietijos vyriausybės atstovas Steffenas Seibertas.
Aleksejus Navalnas
Aleksejus Navalnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes toliau tikimės, kad greitai jis visiškai pasveiks. Negaliu jums suteikti jokios naujos informacijos“, – žurnalistams Berlyne sakė S.Seibertas.

Pasak jo, vyriausybė „labai rimtai“ vertina iš A.Navalną gydančios klinikos „Charite“ gautą informaciją, kad jis buvo apnuodytas.

Savo ruožtu Vokietijos užsienio reikalų ministerijos atstovas Christoferis Burgeris sakė negalintis pranešti apie kokias nors šiuo klausimu vykstančias ministerijos derybas su Rusija.

44-erių Kremliaus kritikas ir kovos su korupcija aktyvistas prastai pasijuto praėjusią savaitę būdamas lėktuve, skridusiame iš Tomsko į Maskvą. Politikas dvi dienas praleido Omsko ligoninėje komos būklės, o po to jį leista perkelti į Berlyno kliniką „Charite“.

VIDEO: A.Navalno bendražygiai paskelbė jo tyrimą, nufilmuotą vos kelios dienos prieš apnuodijimą

Berlyno medikai sakė, kad A.Navalnas veikiausiai buvo apnuodytas cholinesterazės inhibitoriais, kurių būna nervus paralyžiuojančių kovinių medžiagų sudėtyje, bet nurodė nežinantys, kokia konkrečiai tai buvo medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius