-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„VW Golf“ vairuotojas Brazilijoje padidino greitį ir „nušienavo“ „kritinės masės“ dviratininkus (video)

Praėjusį penktadienį, vasario 25-ąją, Brazilijos mieste Porto Alegrėje įvykus siaubingam incidentui tik per stebuklą nežuvo nė vienas žmogus. Deja, net aštuonis automobilio partrenktus „kritinės masės“ dviratininkus teko skubiai vežti į ligoninę.
„VW Golf“ tiesiog perskrodė dviratininkų būrį.
„VW Golf“ tiesiog perskrodė dviratininkų būrį. / Kadras iš „YouTube“

„Kritinės masės“ dviratininkų grupei važiuojant viena iš šio Brazilijos uostamiesčio gatvių, ją skroste perskrodė automobilis „VW Golf“. Vairuotojas iš pradžių lėtai važiavo paskui dviratininkų grupę, o po to staiga padidino greitį, išblaškė dviratininkus bei jų dvirates transporto priemones ir nurūko tolyn.

Tiesa, vairuotojui nepavyko išvengti akistatos su teisėsaugos pareigūnais, nes dviratininkai spėjo įsidėmėti jo automobilio valstybinius numerius. Vėliau automobilį vairavęs 47 metų Richardas Neisas pasiteisino, kad taip pasielgė suveikus savisaugos instinktui.

Pasak R.Neiso advokato, jo klientas automobiliu važiavo su savo 15 metų sūnumi. Anot jo, automobilį apsupę greta važiuojantys dviratininkai elgėsi agresyviai, kumščiais ir delnais daužė per jo šonus ir stogą. Norėdamas apsaugoti savo sūnų nuo pavojaus vairuotojas paspaudė akceleratoriaus pedalą, kad kuo greičiau atsidurtų toliau nuo dviratininkų būrio.

Priminsime, kad prieš dešimt mėnesių panašus skaudus incidentas įvyko ir Vilniuje, kai automobilis „Ford Probe“ Kalvarijų gatvėje taip pat taranavo „kritinės masės“ dalyvius ir keturis dviratininkus sužalojęs paspruko. Šis incidentas taip pat buvo nufilmuotas atsitiktinio žiūrovo, o įrašas paviešintas internete.

Kaip sudėtingai klostėsi vilnietiška istorija, skaitykite susijusiuose straipsniuose, o dabar siūlome pažiūrėti vaizdo įrašą iš Porto Alegrės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius