-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai, kurių palaikai rasti Austrijos sostinės ledainės rūsyje, buvo nušauti į galvą

Austrijos sostinės vienos ledainės rūsyje 2011 metais rastų įbetonuotų dviejų vyrų palaikuose aptiktos iš nedidelio nuotolio padarytos šautinės žaizdos galvose, trečiadienį skelbia vietos spauda.
Ginklas
Ginklas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Savaitraštis „The News“ cituoja skrodimo išvadas, remiantis kuriomis,  Holgerio K. kaukolėje „rastos trys kulkų įėjimo žymės... Šauta buvo iš arti į pakaušį“.

Manoma, kad nusikaltimas įvykdytas 2008 metų viduryje. Tuo tarpu kitas vyras, Manfredas H., buvo nužudytas 2010 metų lapkritį, rašoma straipsnyje, kuris turi pasirodyti žurnalo ketvirtadienio numeryje.

Manfredo H. atveju, „pakaušyje yra trijų kulkų žymės ir dar viena šūvio žymė prie ausies“. Visi trys šūviai buvo padaryti iš „10-20 centimetrų atstumo“, rašoma ekspertų išvadose.

Holgeris K. buvo 32-jų metų Goidsargi Estibaliz Carranza Zabalos, kuri yra pagrindinė įtariamoji šioje byloje ir nuo 2011 metų vidurio yra laikoma Vienos kalėjime, vyras, o Manfredas H. buvo jos partneris po vyro mirties.

Patikrinus įtariamosios kompiuterį paaiškėjo, kad 2010 metų viduryje ji atliko paiešką internetu, įvedusi raktinius žodžius „mirtis nunuodijant“, o vėliau iš augalų centro užsakė nuodingų augalų sėklų, už kurias sumokėjo savo kreditine kortele.

Straipsnyje rašoma, kad, jeigu moters auka būtų mirusi nuo nuodų, jie būtų nepataisomai sužaloję vyro organus – panašūs pakitimai buvo aptikti antrosios aukos kūne.

Suėmimo metu G.Carranza laukėsi trečio vyro kūdikio, kurį pagimdė šį mėnesį kalėjime. Mažylis buvo perduotas tėvui, kuris paprašė leidimo susituokti su vaikelio motina ir turės galimybę užauginti mažylį.

Austrijos sostinėje esanti ledainė, kurios rūsyje birželio mėnesį buvo rasti į plastikinius maišus susukti ir įbetonuoti kūnai, turėtų atsidaryti vasario mėnesį, taip gruodį pranešė naujieji parduotuvės savininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius