Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiaurus ritualas Kinijoje: vyras nužudė moterį, kad ši taptų „mirusia nuotaka“

Dėl itin reto ritualo vienas kinas nužudė nėščią moterį ir pardavė jos kūną. Moteris mirusiųjų vestuvėse turėjo tapti „nuotaka“ , skelbia „Die Welt“.
Fotosesijos akimirka
Vestuvės / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Už šį nusikaltimą kinas nuteistas mirties bausme. Kaip skelbiama, vyras jau pasiųstas myriop. Kaip remdamasis teismine medžiaga pranešė laikraštis „Legal Daily“, šiaurinėje Šansi provincijos dalyje nuosprendis vyrui įvykdytas šią savaitę. Kinas nėščią moterį nužudė 2011 metų gegužę. Kartu su bendrais ji buvo įviliota į automobilį ir pasmaugta.

Aukos kūną vyrai, teismo duomenimis, už 22 tūkstančius juanių (apie 9 500 Lt) pardavė vienai šeimai, kuri gedėjo mirusio nevedusio sūnaus. Šeima pagal itin retą kinų paprotį norėjo surengti negyvėlių vestuves.

Nuteistas žudikas sau pasiliko kiek daugiau kaip pusę, apie 14 tūkstančių juanių už auką gautų pinigų, o kitus išdalijo bendrams.

Kad nebūtų vienišas

Santuoka Kinijos visuomenėje yra labai svarbi tema. Jei jaunas asmuo prieš mirtį nebuvo susituokęs, kai kuriose provincijose vis dar rengiamos pomirtinės „vestuvės“, kad vyras galėtų būti palaidotas šalia savo žmonos ir jo dvasia po mirties nebūtų vieniša.

Kovą Kinijos žiniasklaida pranešė apie keturiems vyrams skirtas laisvės atėmimo bausmes, šie iškasdavo lavonus ir juos parduodavo minėtiems ritualams atlikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius