Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiniasklaida: Egipto prezidentas Hosni Mubarakas išskrido iš Kairo į kurortą

Televizijos kanalas „al Arabiya“ paskelbė, kad Egipto prezidentas Hosni Mubarakas ir jo šeimos nariai paliko Kairą iš išvyko „pailsėti į kurortą“.
Hosni Mubarakas
Hosni Mubarakas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šios informacijos šaltinis nenurodomas, kitos žiniasklaidos priemonės šios informacijos nepatvirtino. Beje, penktadienį „al Arabiya“ buvo paskelbę, kad šalies prezidentas išskrido į Šarm aš Šeichą, tačiau šie duomenys pasirodė esą klaidingi.

Televizijos kanalas skelbia, kad informaciją apie H.Mubarako išvykimą iš Kairo patvirtino šaltiniai Izraelyje bei „vienas aukštas pareigas einantis oficialus asmuo Vakaruose“.

Tuo metu prie prezidento rūmų Kaire renkasi vis daugiau žmonių. Kol kas protestuotojai nesigriebia jokių aktyvesnių veiksmų, tik ginčijasi su pastatą saugančiais kariškiais. Protestuotojai kol kas nereaguoja į per garsiakalbius skambančius prašymus skirstytis.

Milžiniška minia susirinko jau tradicinėje protestuotojų sambūrio vietoje – Tahriro aikštėje. Žmonės skanduoja prieš prezidentą nukreiptus šūkius, reikalauja nedelsiant atsistatydinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius