-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graikų žurnalas Angelą Merkel apkaltino graikų genocidu

Graikų žurnalas „Crash“ liepos mėnesio numeryje Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ant savo viršelio pavaizdavo su Gvantanamo kalėjimo kalinių drabužiais ir surakintomis antrankiais rankomis taip kviesdamas ją nuteisti už graikų genocidą, remdamasis užsienio žiniasklaida rašo tinklalapis lenta.ru.
Angela Merkel
Savo kaltės dėl užgriuvusios krizės neįžvelgiantys graikai užsipuolė Angelą Merkel. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalo leidėjai siūlo A.Merkel teisti Tarptautiniame baudžiamajame tribunole Hagoje. Ji turėtų būti kaltinama nusikaltimais žmogiškumui.

Ten Graikijos leidinys taip pat norėtų nusiųsti Vokietijos finansų ministrą Wolfgangą Schaeuble, Tarptautinio valiutos fondo vadovą, Europos Komisijos ir Europos Sąjungos vadovus.

Leidinio žurnalistai įsitikinę, kad kanclerė pavertė Graikiją „šiuolaikine koncentracijos stovykla“, kurioje graikai, tapę „naujaisiais žydais“, yra izoliuoti „kaip raupsuotieji“.

Graikijos spauda yra vaizdavosi A.Merkel įvairiausiais būdais – su nacių uniforma, kaip kraują geriančią vampyrę, cirko dresuotoją, verčiančią graikų pensininkus šokinėti per degantį žiedą.

Neliko skolinga ir Vokietijos žiniasklaida. Žurnalas „Focus“ dar 2010 metais ant savo viršelio išspausdino Afroditę, rodančią vidurinį pirštą su antrašte „Sukčiai euro šeimoje“. Laikraštis „Bild“ patarė graikams parduoti Akropolį ir taip susimokėti savo skolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius