Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvęs „TransAsia“ lakūnas rastas rankoje tebegniaužiantis vairalazdę

42-ejų Liao Chien-tsungas, 31 žmogaus gyvybes nusinešusio „TransAsia“ skrydžio lakūnas, po aviakatastrofos yra giriamas kaip didvyris. Ekspertų teigimu, jis darė viską, kad orlaivis nenukristų ant pastatų, o verčiau sudužtų siauroje upėje. Jo kūnas lėktuve buvo rastas tvirtai tebegniaužiantis vairalaizdę, rašo „The Telegraph“.
Liao Chien-tsungas
Liao Chien-tsungas

Iš viso lėktuvu skrido 58 keleiviai, kai lakūnas jį navigavo tarp gyvenamųjų bei komercinių pastatų, kliudė taksi automobilį, sparnu užkabino tiltą ir apvirtęs nėrė į vandenį.

Liao Chien-tsungo ir antrojo lakūno kūnai buvo ištraukti iš pilotų kabinos. Abiejų jų rankos sustingo stipriai sugniaužusios vairalazdes. Kojos – su daugybiniais lūžiais.

„Jie iki paskutinės akimirkos stengėsi išgelbėti orlaivį“, – Taivano žiniasklaidai sakė vienas prokuroras. 

Žiniasklaida negailėjo pagyrų lakūnams – ekspertų teigimu, aviakastrofa galėjo nusinešti nepalyginamai daugiau aukų, jeigu lėktuvui būtų buvę leista nukristi ne į vandenį. Pilotams pavyko išlaviruoti jį iki upės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius