Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 03 14 /2014 03 17

„Medochemie“ – tarp 10 sėkmingiausių Europos eksportuotojų

Europos verslo apdovanojimų („European Business Awards“) konkurse, kuriame dalyvavo 27 Europos valstybių 15 000 įmonių, farmacinė kompanija „Medochemie Ltd.“ pripažinta viena iš dešimties sėkmingiausių Europos eksporto įmonių.
Medochemie gamykla
Medochemie gamykla
Temos: 1 Farmacija

Šiame svarbiausiame Europos verslo konkurse apdovanojamos įmonės, kurios garsėja inovacijomis, pasiekia geriausių komercinių rezultatų, teigiamai veikia socialinę aplinką, gerbia įstatymus, aplinką ir asmenų, susijusių su verslu (darbuotojų, akcininkų, tiekėjų ir klientų), teises.

„Medochemie Ltd.“ išplėtė eksporto veiklą į daugiau kaip 100 valstybių, padidino gamybos padalinių skaičių nuo 9 iki 11, įkūrė nereceptinių vaistų ir maisto papildų gamybos ir prekybos įmonę „Agetis“.

Kompanija organizuoja ir pati dalyvauja socialinėse akcijose, tiekia finansinę ir medikamentinę pagalbą ligoninėms ir humanitarinėms organizacijoms su specialiu organizacijos „Gydytojai be sienų“ pripažinimu, rūpinasi aplinkos apsauga.

„Medochemie Ltd.“ jau 14 kartų įvertinta „Eksporto pramonės našumo“, 4 kartus – „Chemijos pramonės našumo“, 3 kartus – Europos Sąjungos verslo efektyvumo apdovanojimais, taip pat yra gavusi apdovanojimą už taikomas inovacijas.

Apie „Medochemie Ltd.“

Farmacinė kompanija „Medochemie Ltd.“ – pirmaujanti Kipro eksporto įmonė, vykdanti veiklą daugiau kaip 100 šalių, įdarbinusi 1 250 darbuotojų, turinti 11 gamyklų Kipre, Nyderlanduose ir Azijos šalyse. 58,4 proc. įmonės produkcijos eksportuojama į Europą.

„Medochemie Ltd.“ tikslas – suteikti prieinamą ir kokybišką gydymą kiekvienam žmogui visame pasaulyje. Farmacinė kompanija turi 630 skirtingų produktų ir 3 800 registruotų prekių pasaulyje.

Lietuvoje „Medochemie Ltd.“ atstovybė buvo įkurta 2001 m. ir yra viena iš pirmaujančių farmacinių kompanijų šioje dinamiškoje rinkoje, turi nuolat augantį produktų krepšelį ir efektyvų pardavimo tinklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius