Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15min skaitytojai išrinko Lietuvos supermokytojus

„Supermokytojo“ konkursui buvo pateika 100 šauniausių Lietuvos mokytojų kandidatūrų, iš kurių 15min skaitytojai visą savaitę internetiniu balsavimu rinko tris pačius geriausius. Kurie šalies pedagogai sulaukė daugiausia simpatijų, paaiškėjo spalio 13 d. „Supermokytojomis“ išrinktos trys pedagogės – Alytaus „Jotvingių“ gimnazijos mokytoja Deimantė Baranauskienė, Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijos mokytoja Danutė Šulcienė ir Kelmės rajono Jono Graičiūno gimnazijoje mokanti Ineta Leščiauskienė.
Supermokytojas
Supermokytojas / 15min

Į „Supermokytojo“ rinkimus aktyviai įsitraukė ir 15min skaitytojai, ir socialinių tinklų vartotojai – konkursu susidomėjo net 292 808 vartotojai. Tarp pretenduojančių į konkurso nugalėtojus mokytojų iki paskutinės minutės vyko įnirtinga kova – likus pusvalandžiui iki balsavimo pabaigos antrą ir trečią vietas skyrė vos vienas balsas.

Taigi daugiausia 15min simpatijų surinko Alytaus „Jotvingių“ gimnazijos kūno kultūros ir šokių mokytoja Deimantė Baranauskienė. Už ją balsą atidavė net 2 885 konkurso dalyviai.

Taip pat „Supermokytoja“ išrinkta Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijoje istoriją dėstanti Danutė Šulcienė, kuriai buvo atiduoti 2 659 balsai.

Trečiąja „Supermokytoja“ tapo pedagogė iš Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos. Anglų kalbos mokytoją Ineta Leščiauskienė surinko 2 638 balsus.

15min montažas/Danutė Šulcienė, Deimantė Baranauskienė ir Ineta Leščiauskienė
15min montažas/Danutė Šulcienė, Deimantė Baranauskienė ir Ineta Leščiauskienė

„Supermokytojų“ laukia vienodos vertės konkurso organizatorių bei rėmėjų prizai – išmanieji laikrodžiai, sveikatinimosi paslaugų dovanų kuponai, knygos ir diplomai. O trys dalyviai, kurių pateikti mokytojai buvo išrinkti „Supermokytojais“ – Deimantė Marčiulaitytė, Vaiva Degenytė ir Ugnė Paulauskaitė – bus apdovanoti trimis vertingais prizais – paspirtukais „Smartscoo+“. 15min redakcija su kiekvienu konkurso nugalėtoju susisieks asmeniškai.

Balsavimo rezultatus galite išvysti „Supermokytojo“ konkurso platformoje, spustelėję čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius