Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skubėti nemėgstantis R.Cicėnas smerkia kelių erelius

Prieš 4 metus vairavimo teises įgijęs ir jau skaudžią pamoką kelyje spėjęs išgyvenęs aktorius Ramūnas Cicėnas kelyje vadovaujasi taisykle „neskubėk ir būsi pirmas“. Vyras smerkia gatvėmis pašėlusiu greičiu lakstančius ir savo jėgas pervertinančius jaunuolius.
Ramūnas Cicėnas
Ramūnas Cicėnas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Vilniaus mažojo teatro aktorius, taip pat žinomas kaip garsus parodijų laidos „Dar pažiūrėsim“ veikėjas Ramuniukas, teigia nuo pat pirmų vairavimo dienų niekuomet nemėgdavęs greičio. Tačiau ir atsargus vairavimas R.Cicėnui kartą nepadėjo išvengti nelaimės.

Praėjusiais metais itin anksti iškritus pirmajam sniegui R.Cicėnas vyko į filmavimą. Vasarinių padangų savo mašinai dar nespėjęs pakeisti aktorius patyrė avariją – posūkyje jo mašiną sumėtė.

Labai ilgai čiuožiau ir... tiesiai į griovį.

„Buvo labai slidu, o sniegas iškrito berods spalio mėnesį, kol dar porą savaičių buvo galima važinėti su vasarinėmis padangomis. Ir stabdžiau, ir sukau, ir gazavau... Labai ilgai čiuožiau ir... tiesiai į griovį. Mašinai labai nepasisekė – visą apačią išdraskiau, visko labai daug ir labai brangiai“, – pernykštį įvykį prisiminė R.Cicėnas.

Aktorius juokiasi, kad vienintelė buvusi galimybė išvengti šio įvykio – anksčiau už patį sinoptiką Naglį Šuliją numatyti orų pokyčius ir anksčiau nei patariama pasikeisti padangas.

R.Cicėnas stengiasi atsakingai elgtis ne tik spausdamas greičio pedalą, bet ir vykdamas į vakarėlius, kuriuose vartojamas alkoholis. Į tokius pasibuvimus vyras net nemėgina imti savo automobilio raktelių, o važiuoja taksi. Pasak aktoriaus, patys pavojingiausi – išgėrę vairuotojai ir kelių ereliai.

„Dar labai nemėgstu tų, kurie greitai laksto gatvėmis ir tų, kurie atseit turi daugiau privalumų už kitus, kai galvoja, kad geriau vairuoja, ar kad moterys vairuoja blogiau už vyrus. Anaiptol taip nėra. Kelių ereliai pavojingiausi kelyje. Daugiausiai avarijų padaro jie, o ne tie, kurie važiuoja lėčiau“, – įsitikinęs R.Cicėnas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius