Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Apdovanoti konkurso „Supermokytojas“ nugalėtojai

Itin didelio populiarumo sulaukęs naujienų portalo 15min „Supermokytojo“ konkursas, sudominęs net 292 808 skaitytojus, pasiekė kulminaciją. Švietimo ir mokslo ministerijoje buvo apdovanotos Supermokytojos ir jas į konkursą siūlę jų moksleiviai.
Lietuvos supermokytojų apdovanojimai
Lietuvos supermokytojų apdovanojimai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į „Supermokytojo“ rinkimus 15min skaitytojai ir socialinių tinklų vartotojai įsitraukė su dideliu susidomėjimu. „Supermokytojų“ balsavimo platformą aplankė net 292 808 vartotojai. Spalio 13 d. paaiškėjo, kurie gi trys mokytojai sulaukė daugiausia simpatijų ir laimėjo konkursą.

Už tai, kad Supermokytojos vardas turėtų atitekti Alytaus „Jotvingių“ gimnazijos kūno kultūros ir šokių mokytojai Deimantei Baranauskienei balsavo 2885 konkurso dalyviai. Didelio konkurso dalyvių dėmesio sulaukė ir Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijoje istoriją dėstanti Danutė Šulcienė, kuriai buvo atiduoti 2659 balsai. Trečiąja Supermokytoja tapo pedagogė iš Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos. Anglų kalbos mokytoja Ineta Leščiauskienė surinko 2638 balsus.

Sveikindama mokytojas švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė citavo Sokratą: laiminga ta šalis, kurioje protingiausi ir doriausi žmonės tampa mokytojais.

Ministrė J.Petrauskienė ir naujienų portalo 15min direktoriaus pavaduotojas Donatas Večerskis pedagogams įteikė prizus – išmaniuosius laikrodžius, sveikatinimosi paslaugų kuponus, knygas ir diplomus.

Taip pat apdovanoti ir trys konkurso dalyviai, kurių pateikti mokytojai buvo išrinkti „Supermokytojais“. Deimantei Marčiulaitytei, Vaivai Degenytei ir Ugnei Paulauskaitei įteikti paspirtukai „Smartscoo+“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius