Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsiimti diplomo – su riterio šarvais

Penktadienį Kauno technologijos universiteto (KTU) absolventas Audrius Žilinskas diplomo atsiimti ėjo pasipuošęs ne mantija kaip kiti jo kolegos, ketverius metus mynę tą patį KTU slenkstį. Jis šiai progai pasirinko riterio šarvus.
Audrius Žilinskas
Audrius Žilinskas / Visual ART nuotr.

„Maždaug prieš 1,5 metų užsimaniau bakalauro diplomą atsiimti kažkaip išskirtinai, galbūt ta mano laki vaizduotė prie to privedė. Beliko atsakyti į klausimą, kaip tada išskirtinai atsiimti diplomą? Na, žinoma, reikėjo dar ir pasibaigti studijas. Lankiausi „Hanza“ dienose prieš kelis metus, labai sužavėjo riterių kovos. Tada sužinojau, kad keli mano pažįstami užsiiminėja būtent šia veikla, o taip pat yra LDK Varčių organizacijos nariai. Tai man palengvino visą darbą, nes jau žinojau, kur tiksliai reikės kreiptis“, – apie seniai brandintą idėją atsiimti diplomą, pasipuošus riterio šarvais, 15min.lt kalbėjo A.Žilinskas.

Studentiškas naujienas sekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia verda studentiškas gyvenimas!

VIDEO: Atsiimti diplomo – su riterio šarvais.

KTU absolventas teigė, kad tokia apranga nebuvo kokia nors protesto forma.

„Anaiptol taip nėra. Taip pat nesiekiau įžeisti KTU dėstytojų ar paties Informatikos fakulteto dekano Eduardo Bareišos. Užlipęs ant scenos stebėjau jį, tačiau jo veido išraiška kas kelias sekundes keitėsi, tad buvo sunku pasakyti, ką tiksliai jis galvoja. Jausmas buvo geras, kai išgirdus savo pavardę pasigirdo didžiulės ovacijos, o prie scenos suplūdo žmonės su fotoaparatais“, – prisiminė diplomų įteikimą A.Žilinskas.

Vaikinas teigė girdėjęs dekaną kažką jam sakantį, tačiau su šalmu buvo sunkoka išgirsti, ką.

„Jaučiausi truputį apkurtęs. Pamenu, kad pasakiau: „Atlikau žygdarbį, tad atėjau diplomo atsiimti su riterio šarvais.“ Bet kaip supratau, dekanas liko nustebintas ir patenkintas. Na, bent tikiuosi“, – vylėsi KTU absolventas.

Penktadienį KTU Statybų ir architektūros fakultete vyko informatikos bakalaurantų diplomų teikimai. A.Žilinskas gavo Informatikos bakalauro, kompiuterių tinklų ir interneto specializacijos diplomą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius