Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 20 /2017 04 19

#AtviraiApieStudijas: Skirmantas Malinauskas: Nebūkite pilka masė!

„Statistikos duomenimis, 95 proc. žmonių, kuriems yra daugiau nei 35 metai, nebesimoko naujų dalykų“, – teigia 15min žurnalistas Skirmantas Malinauskas. Jo pastebėjimu, intelektualinė stagnacija įvyksta tuomet, kai asmuo žengia į mokslus ar profesinę kryptį, kuri jam nėra įdomi ir nekelia džiaugsmo. Kodėl svarbu atrasti sau artimas studijas? Žiūrėkite video siužete.

Skirmantas Malinauskas (1981 gegužės 7 d.) – 15min žurnalistas, atlieka tyrimus verslo temomis. Skaitytojai jau įsidėmėjo jo tiriamuosius darbus apie korupcines schemas Vilniaus, Kauno, Trakų savivaldybėse, finansines machinacijas valstybės ir savivaldybių įmonėse, gydymo įstaigose, energetikos bendrovių piktnaudžiavimą.


15min pristato vaizdo siužetų ciklą #AtviraiApieStudijas, skirtą abiturientams ir vyresniųjų gimnazijos klasių moksleiviams. Juose 15min žurnalistai ir reporteriai atvirai pasakoja apie savo studijų pasirinkimus bei tolesnę karjeros eigą.

Kokia studijų prasmė? Ką daryti, jei nežinai, ką nori studijuoti? O jeigu nepasiseka iš pirmo karto? Ar verta studijuoti iš viso?

Į šiuos bei daugybę kitų, su studijomis susijusių, gyvenimiškų klausimų atsako 15min komanda – Vidmantas Balkūnas, Paulius Gritėnas, Skirmantas Malinauskas, Dovydas Pancerovas ir Ugnius Antanavičius.


Praėjusių savaičių vaizdo siužetą #AtviraiApieStudijas: Ugnius Antanavičius: Studijas galite pasirinkti ir atmetimo būdu žiūrėkite žemiau:

VIDEO: #AtviraiApieStudijas: Ugnius Antanavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius