Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

#AtviraiApieStudijas: Ugnius Antanavičius: Studijas galite pasirinkti ir atmetimo būdu

„Jokiu būdu nesakau, kad prestižinės specialybės yra blogos. Tačiau jos yra geros tik tuo atveju, jeigu tu jauti pašaukimą ar kryptį. O jeigu tu pats nežinai, kuo norėtum būti, tai bent jau gali pagalvoti, kuo nenorėtum būti, ir atmetus visus variantus, kažkas liks“ – tokią taktiką tiems, kurie vis dar nėra apsisprendę dėl studijų, siūlo ja sėkmingai pasinaudojęs 15min žurnalistas Ugnius Antanavičius. Visą istoriją žiūrėkite vaizdo siužete.

Ugnius Antanavičius (1988 m. lapkričio 27 d. Panevėžyje) – 15min aiškinamosios žurnalistikos skyriaus žurnalistas. Rengia aiškinamuosius straipsnius politikos, verslo, socialinėmis ir kitomis temomis.


15min pristato vaizdo siužetų ciklą #AtviraiApieStudijas, skirtą abiturientams ir vyresniųjų gimnazijos klasių moksleiviams. Juose 15min žurnalistai ir reporteriai atvirai pasakoja apie savo studijų pasirinkimus bei tolesnę karjeros eigą.

Kokia studijų prasmė? Ką daryti, jei nežinai, ką nori studijuoti? O jeigu nepasiseka iš pirmo karto? Ar verta studijuoti iš viso?

Į šiuos bei daugybę kitų, su studijomis susijusių, gyvenimiškų klausimų atsako 15min komanda – Vidmantas Balkūnas, Paulius Gritėnas, Skirmantas Malinauskas, Dovydas Pancerovas ir Ugnius Antanavičius.


Praėjusios savaitės vaizdo siužetą #AtviraiApieStudijas: Dovydas Pancerovas: Jei tektų rinktis dabar, iškart po mokyklos tikrai nestočiau žiūrėkite žemiau:

VIDEO: #AtviraiApieStudijas: Dovydas Pancerovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius