-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltic Aviation Academy“ baigė jau ketvirtoji studentų grupė

Liepos 29-ąją „Baltic Aviation Academy“ išleido jau ketvirtąją studentų grupę, kuri papildė licencijuotų pilotų gretas. Prieš trejus metus šie septyni vaikinai iš Tadžikistano, Kazachstano, Rusijos, Ukrainos ir Lietuvos persikėlė į Vilniuje esančią pilotų rengimo bazę tam, kad žengtų pirmąjį svarbų žingsnį piloto karjeros link. Praėjusį trečiadienį šie ATPL Integruotos ir CPL Modulinės programos studentai gavo „užšaldytas ATPL” (CPL(A)/IR/ME +ATPL teorija) licencijas.
Absolventai / „Baltic Aviation Academy“ nuotr.
Absolventai / „Baltic Aviation Academy“ nuotr.

Norėdama pažymėti šią įsimintiną dieną, „Baltic Aviation Academy“ surengė ceremoniją legendiniame S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome Kaune, kuriame vos prieš kelias savaites praūžė 100-mečio oro šventė.

Šventiškai papuoštame lėktuvų angare, kuris studijų metais jau spėjo pasidaryti mielas ir savas, studentai sulaukė sveikinimų ir linkėjimų iš savo mokymų vadovų, instruktorių, tėvų ir būrio draugų.

Jau laikydami licencijas savose rankose, kiekvienas jų mielai tarė po trumpą padėkos žodį tiems, kurie sunkiais mokslų metais buvo kartu ir nuolat palaikė jų sprendimą siekti ne itin dažnos profesijos.

Po nuoširdžių sveikinimų, padėkų ir linkėjimų renginio dalyviai smagiai leido popietę šnekučiuodamiesi, įsiamžindami drauge su licencijas rankose gniaužiančiais jaunaisiais pilotais ir kartu pjaudami šventinį tortą.

“Kiekvienas iš jų į Lietuvą atkeliavo iš labai skirtingų vietų ir kultūrų, tačiau visus vienijo bendras tikslas ir svajonė - tapti pilotais. Šiandien mes džiaugiamės kartu su jais ir esame tvirtai įsitikinę, kad kiekvienas iš jų yra puikiai pasiruošęs tęsti kelionę savo svajonės link”, - komentavo Produktų vystymo skyriaus vadovė Agata Pradedovič.

Šiandien „Baltic Aviation Academy“ pradinė pilotų rengimo mokykla turi daugiau negu šimtą studentų, kurie mokosi įvairiuose kursuose: piloto mėgėjo licencijos, CPL Modulinės licencijos, ATPL Integruotos licencijos bei aviacijos vadybos bakalauro ir piloto licencijos.

Šį rudenį „Baltic Aviation Academy“ pradinė pilotų mokykla pasiūlys dar du visai naujus kursus: sraigtasparnio piloto mėgėjo licencijos ir aviacijos inžinerijos ir piloto licencijos studijų programas.

Projekto partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius