-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Baltic Aviation Academy“ nuo šiol teikia ir Pradinių orlaivių palydovų mokymų kursą

Nuo liepos 22 d. aviacinių mokymų centras „Baltic Aviation Academy“ turi teisę teikti Pradinių orlaivių palydovų mokymų kursą, kuris atitinka EASA reglamentą. Keleivių salono įgulos pradinio mokymo organizacijos pažymėjimą mokymų centrui išdavė LR Civilinės aviacijos administracija (CAA).
 „Baltic Aviation Academy“ nuotr.
„Baltic Aviation Academy“ nuotr.

„Šis EASA patvirtintas pažymėjimas yra dar vienas didelis įmonės žingsnis pirmyn. Pažymėjimo dėka dabar galime pasiūlyti platesnį paslaugų spektrą savo klientams visame pasaulyje, rengdami bendrą paslaugų paketą.

Dažnai į mus kreipiasi aviakompanijos su prašymu apmokyti jų keleivių salono įgulos narius pagal naujus EASA reikalavimus, ir nuo šiol mes esame pilnai pasirengę patenkinti šiuos jų poreikius“, – komentuoja Inga Čainikovienė, „Baltic Aviation Academy“ Mokymų vadovo pavaduotoja keleivių salono įgulos narių mokymams.

Pradinių orlaivių palydovų mokymų kurso esmė – supažindinti studentus su aviacine aplinka bei suteikti jiems bendras žinias ir įgūdžius, reikalingus vykdant operacijas, susijusias su keleivių saugumu skrydžio metu normaliomis, nepaprastomis ir kritinėmis sąlygomis.

Kursą sudaro 9 moduliai, iš kurių 5 yra skirti saugos temai ir apima teorinį bei praktinį pasiruošimą. Likusieji moduliai yra pirmoji pagalba, įgulos išteklių valdymas, pavojingi kroviniai ir saugumas. Baigusieji Pradinius orlaivių palydovų mokymus gauna pažymėjimą, kuris patvirtina kursų baigimą ir galioja visose EASA šalyse.

Kartu su naujai įgytu pažymėjimu jau liepos 27 d. startavo nauja studentų grupė. Tai yra pirmoji mokymų grupė, kuri mokosi „Baltic Aviation Academy“ pagal CAA patvirtintą EASA Pradinių orlaivių palydovų mokymų programą.

„Baltic Aviation Academy“ teikia įvarius EASA standartus atitinkančius aviacinius mokymus EASA šalims, NVS, Artimųjų Rytų bei Azijos ir Ramiojo vandenyno regionams. Mokymų spektras apima pradinius ir tipo kvalifikacijos pilotų mokymus, sraigtasparnio pilotų, orlaivių palydovų ir antžeminio aptarnavimo mokymus.

Projekto partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius