Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banke „Snoras“ sutartis pasirašę studentai galės kreiptis į kitus bankus

Studentai, kurie šį rudenį buvo sudarę valstybės remiamų paskolų sutartis su banku SNORAS jau šią savaitę (nuo gruodžio 15 d.) galės kreiptis į kitus bankus ir pasirašyti naujas paskolų sutartis likusiai neišmokėtai sumai. Valstybinis studijų fondas informuoja, kad šį rudenį su banku SNORAS buvo sudaryta 720 sutarčių.
 „Snoras“
„Snoras“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Trečiadienį patvirtinsime sąrašą studentų, kurie galės pasirašyti sutartis likusiai neišmokėtai paskolos sumai, – sakė Milda Papinigienė, Valstybinio studijų fondo vyriausioji specialistė. – Po šio sąrašo paskelbimo į jį įtraukti studentai per 7 dienas – nuo gruodžio 15 d. iki gruodžio 21 d. – turės kreiptis į vieną iš penkių bankų: Nordea, DNB, Swedbank, Šiaulių arba Ūkio banką“.

Studentai, kurie per šį terminą nesikreips į bankus dėl naujos sutarties sudarymo, neturės galimybės atsiimti likusios neišmokėtos paskolos dalies.

Studentai, kreipdamiesi į banką privalės pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Sutartį pasirašyti galės ir įgaliotas asmuo pateikęs teisės aktų nustatyta tvarka patvirtintą įgaliojimą. Sutartis bus pasirašoma per 3 darbo dienas nuo kreipimosi į banką. Studentai, kurie yra nutraukę ar sustabdę studijas arba nevykdantys įsipareigojimų pagal anksčiau sudarytas sutartis, naujų sutarčių sudaryti negalės.

Speciali rubrika SNORO ISTORIJA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius