-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Barako“ virtuvėje. Gaminame tortą „Greitukas“ (nuotraukos)

Artėja gimtadienis? O gal tiesiog norisi kažko saldaus, greitai pagaminamo ir skanaus? Lietuvos studentų laikraštis „Savas“ siūlo pasigaminti tortą „Greitukas“.
Tortą puoškite šokoladu.
Tortą puoškite šokoladu. / Savas.lt nuotr.
Temos: 2 Virtuvė Tortas

Reikalingi produktai:

* Sluoksniuotos tešlos lakštai;
* Pakelis sviesto;
* Pudingo milteliai;
* Pienas;
* Cukrus, vanilinis cukrus, šokoladas tortui papuošti;
* Trapūs sausainiai.

Pirmiausia iš šaldytuvo išimkite ir kambario temperatūroje palaikykite sviestą, kad jis šiek tiek suminkštėtų. Išsivirkite pudingą pagal instrukciją, palaukite, kol atvės. Tada pasmulkinkite sviestą ir kartu su 2–4 šaukštais cukraus sudėkite į pudingą bei viską išplakite iki vientisos masės. Ja pertepkite sluoksniuotos tešlos lakštus. Sausainius sutrupinkite ir apibarstykite torto kraštus. O tortui papuošti naudokite tarkuotą šokoladą.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius