Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsimiems kūrybinių idėjų generatoriams – trigubas diplomas per trejus metus

Jungtinė Kūrybiškumo ir verslo inovacijų studijų programa anglų kalba savo unikalumu vilioja ne tik lietuvius, bet ir studentus iš užsienio. Studijos trunka trejus metus, per kuriuos studentai mokosi Lietuvoje ir Portugalijoje, o praktiką atlieka Estijos tarptautinėse kompanijose. Kūrybiškumas ir verslo inovacijos – vienintelė Europoje tokia studijų programa, paremta Danijoje sukurta ir pasauliniu mastu išbandyta „Creative Platform“ metodika.
Kūrybiškumo ir verslo inovacijų studijų programos sudentai
Kūrybiškumo ir verslo inovacijų studijų programos sudentai / Projekto partnerio nuotr.

Studijų programa vykdoma kartu su Porto politechnikos institutu ir Estijos verslininkystės taikomųjų mokslų universitetu. Studijos prasideda nuo tikro iššūkio – kūrybiškumo stovyklos „Creativity Camp“, kurioje komandos, sudarytos iš įvairių šalių studentų, visą parą sprendžia realių įmonių realias užduotis. Pirmaisiais studijų metais studentai mokosi Vilniaus kolegijoje, antraisiais metais – Portugalijoje, o praktiką atlieka Estijoje – sėkmingai veiklą vykdančiose tarptautinėse kompanijose.

Baigusieji šią studijų programą geba organizuoti įmonės darbuotojų kūrybišką individualų ir grupinį darbą, gali kurti ir sėkmingai plėtoti verslą, produktus ar paslaugas.

Įdomu, ką apie savo studijas pasakoja Kūrybiškumo ir verslo inovacijų programos absolventai? „Į studijas „įšokau“ ieškodamas nestandartinių dalykų, – sako Ignas Bendoravičius. – Ir įgijau vien teigiamų dalykų – pasisėmiau naudingos patirties, atradau naujų draugų, daug keliavau ir pajutau laisvę būti savimi. To man ir reikėjo, kad būčiau toks, koks esu dabar. Siekiu karjeros „Wisdom Events Lietuva“: kasdien bendrauju su didelių įmonių vadovais, susitinku su partneriais užsienyje, siekiu gerų rezultatų ir džiaugiuosi pasiekimais – esu vienas geriausių pardavimo specialistų šioje tarptautinėje įmonėje. Matyt, todėl, kad stengiuosi neužsibūti komforto zonoje – išmokau rizikuoti, bandyti ir kūrybiškai dirbti!“

Kūrybiškumo mokymus, paremtus „Creative Platform“ metodika, šiais studijų metais išbandė ir jos veiksmingumu įsitikino ne tik minėtos studijų programos studentai, bet ir Lietuvos komunikacijos asociacijos nariai, Lietuvos teismų komunikacijos specialistai, Personalo valdymo profesionalų asociacijos nariai, kelių Lietuvos mokyklų moksleiviai ir mokytojai. Vadovaujami Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto dekanės Danutės Rasimavičienės ir Verslo inovacijų katedros vedėjos Nidos Mačerauskienės per trijų valandų idėjų generavimo sesiją dalyviai galėjo išlaisvinti savyje slypintį kūrybiškumą.

Kūrybiškumo ir verslo inovacijų studijų programa siekiama parengti kvalifikuotus verslo specialistus, gebančius organizuoti idėjų generavimo sesijas, kurti nestandartines idėjas, teikti kūrybiškus sprendimus ir skatinti organizacijos plėtrą taikant šiuolaikinę kūrybiškumo ugdymo metodiką. Inovatyvumas ir kūrybiškumas yra pastebimai kertinė šiuolaikinių įmonių sėkmės priežastis. Štai kodėl mumyse minėtos savybės neturi „miegoti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius