Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Filmanavičiūtė: kaip laimėti geriausių komunikacijos projektų apdovanojimus

Kiekvienais metais vykstantys Vilniaus universiteto organizuojami komunikacijos projektų apdovanojimai „PR LAPĖS“ įsibėgėja. Jau sausio 18 dieną bus išrinkti ir apdovanoti nugalėtojai. Kas taps šių metų prizininkais, nuspręs komisija, sudaryta iš komunikacijos srities ekspertų. Viena iš komisijos narių – aktyvacijos agentūros „Indiana Hook“ kūrybos vadovė Dovilė Filmanavičiūtė – patarė, kas, jos nuomone, gali nulemti net pusę projekto sėkmės.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / Projekto partnerių nuotr.

„Kartais atrodo, kad gera idėja „išsiviešins“ pati, tačiau patirtis rodo, kad tinkama komunikacija sudaro pusę mūsų sėkmės. Man labai smagu, kad Lietuvoje bent porą kartų per metus blyksteli pavyzdinės kampanijos, kurias norisi girti, norisi jomis dalintis. Tikiu, kad tokių buvo šiemet ir komisija lengva ranka joms išdalins aukščiausios prabos lapes“, – teigia D.Filmanavičiūtė.

Dar vienas „PR LAPĖS 2017“ komisijos narys, viešųjų ryšių ekspertas Arijus Katauskas, pabrėžė, kad kuriant projektus svarbiausia išlikti kūrybiškiems: „Ryšių su visuomene projektai yra visada unikalūs, pritaikyti konkrečiai tikslinei auditorijai, jie nėra tiesiog importuojami ar eksportuojami. Todėl ryšių su visuomene specialistai privalo nuolat išlikti kūrybiški. Kritiškas rinkos dalyvių žvilgsnis bei kitų kolegų patirtis yra geriausia kūrybiškumo mokykla, padedanti tobulėti“.

Projekto partnerių nuotr./PR Lapės
Projekto partnerių nuotr./PR Lapės

„PR LAPĖS 2017“ kviečia verslo įmones, organizacijas bei viešojo sektoriaus įstaigas siųsti paraiškas ir dalyvauti geriausių komunikacijos projektų konkurse. „PR LAPĖS“ siekia įvertinti ir apdovanoti įdomiausius komunikacijos projektus, kurie buvo įgyvendinti 2017 metais ar yra tęsiami kelerius metus. Projektai turi būti vykdomi komunikacijos ir ryšių su visuomene srityse.

Visi, kurie nori dalyvauti šių metų apdovanojimuose, yra kviečiami pretenduoti į šias kategorijas: „Šimtmečio lapė“, „Pilietiškoji lapė“, „Kūrybiškoji lapė“, „Sveikuolė lapė“, „Inovatyvioji lapė“, „Socialinių tinklų lapė“, „Atsakingoji lapė“ ir „Nuoseklioji lapė“.

Daugiau informacijos apie apdovanojimus galite rasti šioje interneto svetainėje.
Paraiškas siųsti el. paštu info@prlapes.lt, laiško antraštėje nurodant „Paraiška“. Dokumentus galima teikti iki 2017 m. gruodžio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius