Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Grybauskaitė susitikime su ekonomiką studijuojančiais studentais: jūsų rankose yra modernios ir klestinčios Lietuvos ateitis

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė su ekonomiką studijuojančiais studentais aptarė valstybės ekonominę situaciją, ūkio augimo perspektyvas bei artėjančio pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai naudą Lietuvai.
Dalia Grybauskaitė susitiko su ekonomiką studijuojančiais studentais
Dalia Grybauskaitė susitiko su ekonomiką studijuojančiais studentais / Dž. G. Barysaitės nuotr.

„Ekonomiką ir finansus išmanantis jaunimas turi pakankamai žinių imtis verslo ir taip kurti darbo vietas Lietuvoje. Studentai gali daug padaryti patys tiek kurdami valstybę, tiek gerinant studijų programas. Jų rankose yra modernios ir klestinčios Lietuvos ateitis", - sako Prezidentė.

Valstybės vadovė su studentais kalbėdama apie šalies ekonomiką, pabrėžė, kad jaunimo aktyvumas, žinios išmaniųjų technologijų srityje, užsienio kalbų mokėjimas yra labai svarbu kuriant modernią ir klestinčią Lietuvą.

Tai, kad Lietuva sėkmingai ir greitai susitvarkė su ekonomine krize, yra visų valstybės piliečių nuopelnas. Pasak Prezidentės, ekonomikos augimas, konkurencingumas priklauso ir nuo pačių žmonių noro dirbti bei kurti verslą.

Prezidentė taip pat paragino ekonomiką studijuojantį jaunimą aktyviai reikšti savo nuomonę valstybei svarbiais tiek ekonomikos, tiek politikos klausimais.

Pasak Prezidentės, finansai ir ekonomika užims svarbią vietą ir Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai darbotvarkėje. Šių metų antrąjį pusmetį bus rengiami daugiamečio Europos Sąjungos biudžeto įgyvendinimo teisės aktai, toliau vyks derybos dėl bankų sąjungos Europoje sukūrimo, reikės pradėti įgyvendinti finansinės drausmės sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius