Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalijo gerumą

Prieš šventes Vilniaus pedagoginio universiteto antruosiuose rūmuose vyko paramos aukcionas. Jo tikslas buvo surinkti kuo daugiau pinigų kalėdinėms Utenos vaikų globos namų auklėtinių dovanėlėms.
Utenos vaikų globos namų auklėtiniai
Utenos vaikų globos namų auklėtiniai / Tomo Petrylos nuotr.

Gruodžio 10 ąją socialinių mokslų fakulteto studentų atstovybės nariai kartu su prodekanu doc.dr. Vytautu Lukoševičiumi ir dekano padėjėja Gerda Tuziene išvyko į Uteną pasveikinti vaikučių su artėjančiomis šventėmis.

Tai buvo pirmoji mūsų išvyka į šiuos vaikų globos namus. Susitikimo pradžioje prisistatėme, apžiūrėjome, kaip gyvena vaikai. Tada prasidėjo linksmoji dalis, kurioje kartu su vaikučiais šokome,dainavome, žaidėme įvairiausius žaidimus.

Buvo smagu matyti šypsenas mažuose veideliuose. Vaikučiai džiaugėsi gautomis dovanomis, mes taip pat džiaugėmės gavę jų pačių pagamintas dovanėles. Tačiau svarbiausia buvo ne dovanos, o parodytas dėmesys, šiltas, draugiškas bendravimas.

Susitikimo pabaigoje mūsų delegacija su Utenos vaikų globos namų direktoriumi Sigitu Novodvorsku sutarė, kad ši graži draugystė tęsis, ir jau aptarė tolimesnio bendradarbiavimo planus.

Į Vilnių grįžome ne tik gerai nusiteikę, bet ir tvirtai tikėdami, kad tai ne paskutinis mūsų susitikimas.

Studentų BLOG`as neriboja tavo laisvės. Jei tu aktyvus studentas, tau rūpi studentiškos aktualijos bei problemos, jei tu fotografuoji, rašai, filmuoji – prisijunk prie mūsų ir aktyviai reikšk savo nuomonę, pasakok apie savo nuotykius, dalinkis patirtimi su kitais studentais.

Studentų BLOG`o narių rašinius galite skaityti čia.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius